Neler Yeni

Yardım msi-mag274qrf qd e2 alınır mı?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,957
İsim
Mert Can Ergün

edemir845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emir Demir
75 mbps fiber internet ile sorunsuz 2k videoları oynatabiliyorum o konuda sorun yaşamazsınız 1080p bitrate düşük videolar için çamur gibi olma durumu 1080p monitöre göre daha kötü gözüküyor gibi evet ama ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum 2k monitör almak hertürlü daha iyidir pişman olmazsınız

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
75 mbps fiber internet ile sorunsuz 2k videoları oynatabiliyorum o konuda sorun yaşamazsınız 1080p bitrate düşük videolar için çamur gibi olma durumu 1080p monitöre göre daha kötü gözüküyor gibi evet ama ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum 2k monitör almak hertürlü daha iyidir pişman olmazsınız
Sağolun hocam bütçeyi ayarlayabilirim
Yukarıda bahsetmiş olduğum quantum dot özellikli olan versiyonu alacağım. Bütçe çıkaramazsam düz 2k olan versiyona yöneleceğim.
4070ti süper 4k da randıman vermeyebilir diyen arkadaşların sayısı da azımsanmayacak durumda.

edemir845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emir Demir
Rica ederim umarım memnun kalırsınız
Ekran kartı 4k çözünürlükte randıman verme durumuda tamamen kişisel ben 3070i ufak tekef günlük işler ve tft rocket league valorant gta 5 gibi oyunlarda 2k çözünürlükte sorunsuz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum elbette oynadığım oyunlar ufak ama dışarıdan bakıldığı zaman 3070 2k çözünürlükte randıman vermeyen bir kart AAA oyunlarda öyle zaten gerçekten ama dediğim gibi kişinin kullanımı öne çıkartıyor çözünürlüğü durumum olsa 3070 ile 4k monitör kullanırdım mesela

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
Rica ederim umarım memnun kalırsınız
Ekran kartı 4k çözünürlükte randıman verme durumuda tamamen kişisel ben 3070i ufak tekef günlük işler ve tft rocket league valorant gta 5 gibi oyunlarda 2k çözünürlükte sorunsuz kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum elbette oynadığım oyunlar ufak ama dışarıdan bakıldığı zaman 3070 2k çözünürlükte randıman vermeyen bir kart AAA oyunlarda öyle zaten gerçekten ama dediğim gibi kişinin kullanımı öne çıkartıyor çözünürlüğü durumum olsa 3070 ile 4k monitör kullanırdım mesela
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. 8 12k tl arası 1 milyar renk 8+2 bit adobe rgb dci p3 değeri yüksek 2k monitör pek yok gibi görünüyor. Yakın zamanda almaya çalışacağım. Başka bir modele gözüm kaymazsa bu modele yöneleceğim.

Sağlam gelirse incelemesini atarım herkes faydalanır.

edemir845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emir Demir
Rica ederim hocam lafı olmaz umarım memnun kalırsınız

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
MSI 27" MAG 274QRF QD E2 az önce aldım 11.600 gibi bir fiyata. Pazartesi gelecek muhtemelen. Ön inceleme yapar yazarım.
Renkleri yapay değilse almayı düşünüyorum.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tayfun Ycl
Renkleri çok güzel. Ergonomik kullanımı var. Ama iade ettim bugün. Birkaç ölü piksel çıktı rahatsızlık verecek yerlerinde. İade ederken tereddüt bile ettim aslında etmesem mi acaba diye, çok güzeldi renkleri. Aynı kalitede başka marka monitör bulamam muhtemelen. Ne alsam diye düşünüyorum şu an.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Tayfun Balım
Sistemi toplamayı bitirdiğimde böyle problemler yaşamamak için amazon alırım.
Ölü pixel çıkarsa iade edip tekrar alırım.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Sercan GÖKALP
Sistemi toplamayı bitirdiğimde böyle problemler yaşamamak için amazon alırım.
Ölü pixel çıkarsa iade edip tekrar alırım.
Bende g274qpf qd var 2k da bazı oyunlarda premium colour modunu açınca gerçekten gözlerim bayram ediyor... 2k extreme ayarlarda Forza horizon 5 oynuyorum okadar güzel görünüyor ki anlatamam. Siz de Adobe için kullanabilirsiniz bence ama fiyatı biraz artmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,506
Üyeler
164,685
Son üye
JasonHartley
Top Bottom