MSI 27" G272QPF E2 alınır mı ?

limonen

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba, laptoptan masaüstüne geçmeyi düşünüyorum, çok fazla bilgim yok. Oyun oynamak amacıyla kullanacağım.

MSI 27" G272QPF E2​

Bu monitör alınır mı? Öncelikle monitörü daha sonra kasayı alacağım, monitörü denemek amacıyla laptopa bağlamam da bir sakınca var mıdır? HDMI kablosu ile mi bağlanır?
Teşekkür ederim. 🙂🤗

Tüm monitörlerde hdmı olur zaten dp veya usb c varsa kabloları geliypr merak etmeyin mönitör iyi gibi ama gpunuz 1440p için uygun olduğuna emin olun 4060ti ile 5080 arası 2k oynanır ama en iyi aralık 4070 ile 5070ti super arası (suoer çıkmadı daha ama çıkınca muhtemelen böyle olur) birde bence laptobunuz iyiyse kasa olarak laptobu kullanın sonraki nesillerde yükseltirsiniz

Tüm monitörlerde hdmı olur zaten dp veya usb c varsa kabloları geliypr merak etmeyin mönitör iyi gibi ama gpunuz 1440p için uygun olduğuna emin olun 4060ti ile 5080 arası 2k oynanır ama en iyi aralık 4070 ile 5070ti super arası (suoer çıkmadı daha ama çıkınca muhtemelen böyle olur) birde bence laptobunuz iyiyse kasa olarak laptobu kullanın sonraki nesillerde yükseltirsiniz
Laptopum monster tulpar v24.1 olarak geçiyor sanırım, rtx 3060 vardı içinde fakat su döküldü üzerine hata veriyor o yüzden ekran kartı. Almayı düşündüğüm kasa da da 5070 ekran kartı tercih edeceğim.
Ben kasayı hemen alamazsam diye , monitörde ölü piksel var mı ya da görüntü veriyor mü sağlıklı bir şekilde diye kontrol etmek istiyorum , bir problem olur mu ?

Laptopum monster tulpar v24.1 olarak geçiyor sanırım, rtx 3060 vardı içinde fakat su döküldü üzerine hata veriyor o yüzden ekran kartı. Almayı düşündüğüm kasa da da 5070 ekran kartı tercih edeceğim.
Ben kasayı hemen alamazsam diye , monitörde ölü piksel var mı ya da görüntü veriyor mü sağlıklı bir şekilde diye kontrol etmek istiyorum , bir problem olur mu ?
Genelde problem olmuyor çok varsa iade alıyorlar bende birtane ölü piksel var sıkıntı olmuyor çok dikkatli bakınca gözüküyor birde ekran kartının sadece görüntü verme kısmı mı bozuk ekran kartı bozuksa monitörle de görüntü gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri