Yardım HP Pavilion alınır mı?

lowren7

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
11000
Dostlar malum piyasa şartlarında bu laptop akakçe üzerinden de kontrol ettiğim üzere en ucuz 12k ya satılıyor. Fakat bim uygulamasında 11k ya satılıyor. Aslında niyetim 256GB SSD'li olan Acer Nitro5 almaktı fakat fiyatı 10.5 iken dün stok bitti ve başka satıcı tarafından ise 12k ya satılıyor. Aramızda 16-a0024nt (3Y4V1EA) bu marka model laptop kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi? Ya da bu fiyata ne önerirsiniz. Yorumlarınızı dikkate alacağım. 🙂

Pavilion normalde güze bir modeldir fakat eski modellerinde hele ki İntel 10. nesil kullanan modellerinde ısınma sorunu var benim bizzat şahit olmuş arkadaşım vardı Pavilion eski modelleri baya ısınıyormuş eğer alacaksanız intel 11. nesil yada AMD olması daha iyi olur eğer bu modeli alırsanız elektrik fazla gelmesin diye elektrik yerine bilgisayarı kullanabilirsiniz. :D

Pavilion normalde güze bir modeldir fakat eski modellerinde hele ki İntel 10. nesil kullanan modellerinde ısınma sorunu var benim bizzat şahit olmuş arkadaşım vardı Pavilion eski modelleri baya ısınıyormuş eğer alacaksanız intel 11. nesil yada AMD olması daha iyi olur eğer bu modeli alırsanız elektrik fazla gelmesin diye elektrik yerine bilgisayarı kullanabilirsiniz. :D
EyvAllah sağol 😃

Geri