F/p ürün gibi duruyor önerileriniz nedir, siz olsanız tercih eder misiniz? https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/pavilion-gaming-laptop-16-a0024nt/aktuel.aspx
13 falanAlınabilir Max bütçe ne kadar?
Bütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz13 falan
Bunun başlığını ben atmıştımBütçe artırma şansınız varsa buna bakabilirsiniz
Acer Nitro 5 AN515-55 Oyun Bilgisayarı, 15.6" FHD, Intel Core i5-10300H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Harici RTX 3050 4 GB Ekran Kartı, Free DOS Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-55 Oyun Bilgisayarı, 15.6" FHD, Intel Core i5-10300H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Harici RTX 3050 4 GB Ekran Kartı, Free DOS fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro 5 AN515-55 Oyun Bilgisayarı, 15.6" FHD, Intel Core i5-10300H İşlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Harici...www.akakce.com
Servisi iyi diyorsunuzda hocam ben kazık yemiştim servisten pc fiyatının 2 katı tamir parası çıkardılar.HP önermiyorum şu saatten sonra, cihazları kronik sıkıntılı. Yakında bütün hp deneyimimi anlattığım bir video çekeceğim. Servisinin hizmeti iyi fakat cihazları kalitesiz. Şu saatten sonra asustan başkasını almam.
Garanti süresinde hizmet aldım ben, o konuda bilgim yok ama normal fiyatlar diye düşünüyorum. Anakartlar genelde laptop kadar pahalı oluyor.Servisi iyi diyorsunuzda hocam ben kazık yemiştim servisten pc fiyatının 2 katı tamir parası çıkardılar.
Yani hocam bende garantide aldım 4 ay kalmıştı bitmesine de gittim sadece hard diski değiştirdim 700e kullanıyorum yani 10 aydırGaranti süresinde hizmet aldım ben, o konuda bilgim yok ama normal fiyatlar diye düşünüyorum. Anakartlar genelde laptop kadar pahalı oluyor.
Batarya döngüsü bittikten sonra garanti dışı kalıyor.değiştirdim 700e
Zaten 4ayı kalmıştı şuan satmayı düşünüyorum yeni pc aldmBatarya döngüsü bittikten sonra garanti dışı kalıyor.