Farway
80+ Silver
Bu laptopu çok sık görüyorum,satılıyor takas teklif ediliyor. İmzamdaki 1600AF li 1650S li sistem ile takas edilir mi sizce?
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...i 1650S li sistem ile takas edilir mi sizce?
Yok takas edilecek. Isınma problemli bir model fakat maalesef etrafımda öyle bir takaslık model yok hep bu pc ile geliyorlar bana da yurtta falan lazım oluyorBirkaç arkadaşım kullanıyordu bu markayı eğer pc'den beklentin fazla ise ve zorlayacaksan kesinlikle diğer laptoplara göre daha fazla ısınma problemi çekersin. Sanırım taşınabilirliği nedeniyle ikinci bir bilgisayar alıcaksın. Eğer çok zorlamam dışarıda mühendislik programları falan açarım, birkaç oyun oynarım diyorsan sorun olucağını düşünmüyorum, lakin masaüstü performansı beklemeyeceğini söylemek isterim. Ayrıca attığın linkteki fiyatlara alınmaz.
Yani öyle çok büyük bi beklentiniz olmasın, az çok oyun oynayıp derslerde kullanmak için iyidir lakin yük altında fazlasıyla ısınır.Yok takas edilecek. Isınma problemli bir model fakat maalesef etrafımda öyle bir takaslık model yok hep bu pc ile geliyorlar bana da yurtta falan lazım oluyor
Her malın bir alıcısı vardır sonuç olarak satmanız çok normaldir. Fakat alıp kendiniz bi cyberpunk veya rdr tarzı sağlam oyun oynamadıysanız, bu cihaz ısınmıyor yok öyle bir şey diyemezsiniz.Herkes HP ısınıyor diyor ancak birçok müşterimize HP sattık satarken de bilgisayarın kurulumunu yapıyoruz 1660ti laptoplu HP de bile aşırı ısınma görmedim herkes ısınıyor diyor oysa ki öyle bir şey yok. Takas + para isteyebilirsiniz ekran kartınız daha iyi
Niye diyemezmişim al buyur?Yani öyle çok büyük bi beklentiniz olmasın, az çok oyun oynayıp derslerde kullanmak için iyidir lakin yük altında fazlasıyla ısınır.
Her malın bir alıcısı vardır sonuç olarak satmanız çok normaldir. Fakat alıp kendiniz bi cyberpunk veya rdr tarzı sağlam oyun oynamadıysanız, bu cihaz ısınmıyor yok öyle bir şey diyemezsiniz.
Madem kanıtları sunuyorsunuz ortaya, buyrun bu da benim kanıtım olsun. Attığınız HP marka laptop maksimum 76 derece, en düşük ise 70 derece olduğunu gördüm. Alta bıraktığım linkte ise Acer marka laptop var maksimum 64 derece, en düşük ise 58 derece gördü. Bununla beraberinde söylemek isterim ki, kısım kısım baktım iki videoyu da o yüzden 1-2 derece yanılmam olabilir. Şimdi kalkıp bana Hp marka ısınmıyor mu diyeceksiniz?Niye diyemezmişim al buyur?
Ön yargılısınız ve insanların ne deyip ne diyemeyeceğine karar veremezsiniz. X model çok ısınıyordur kabul ama genellemek hatadır.
75 derece senin için 'ısınma problemi' ise başka bir şey demeyeceğim. İyi forumlarMadem kanıtları sunuyorsunuz ortaya, buyrun bu da benim kanıtım olsun. Attığınız HP marka laptop maksimum 76 derece, en düşük ise 70 derece olduğunu gördüm. Alta bıraktığım linkte ise Acer marka laptop var maksimum 64 derece, en düşük ise 58 derece gördü. Bununla beraberinde söylemek isterim ki, kısım kısım baktım iki videoyu da o yüzden 1-2 derece yanılmam olabilir. Şimdi kalkıp bana Hp marka ısınmıyor mu diyeceksiniz?