Neler Yeni

Çözüldü✓ Hp pavillion laptop ve Acer nitro 5 farkı nedir?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Ki ısınıyor demişsem de HP kalitesiz macun kullanıyor, 3 ay kullandıktan sonra anlarsınız. Isı değerleri yavaş yavaş artmaya başlıyor. 1 yılın sonunda macun işlevini yitiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durum Omen serisi için de geçerli.

En kronik sıkıntılı modellerde size düzgün ürün de çıkabilir. Bu olabilecek bir şey. Bizim amacımız dediğim gibi sizi uyarmak. Tercih her zaman sizin.

Mesela Victus serisinde Realtek wifi kartı kullanılıyor, modeme ortalama bir uzaklıkta olduğunuzda elinizde varsa güzel bir telefon ile wifi testi yaparak bir bakın. Wifi kalitesinin ne kadar değiştiğini görebilirsiniz. @sercilong
Ayrıca kullanılan ekranın ne kadar karanlık olduğunu da fark etmişsinizdir 250nitlik bir ekran var. Menteşeleri çok da iyi değil, zamanla umarım sıkışma yapıp çerçeveyi çatlatmaz, Victus screen wobble yazarsanız tonla içerik görebilirsiniz.

Neyse sözün özü, her laptop sorunlarına rağmen alınabilir. Biz sadece deneyimlerimizi ve bilgimizi paylaşmak için buradayız. Sıkıntı yaşarsanız yada olasılık varsa bunu anlatmak için.

Son düzenleme:

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Ki ısınıyor demişsem de HP kalitesiz macun kullanıyor, 3 ay kullandıktan sonra anlarsınız. Isı değerleri yavaş yavaş artmaya başlıyor. 1 yılın sonunda macun işlevini yitiriyor.

Bu durum Omen serisi için de geçerli.

En kronik sıkıntılı modellerde size düzgün ürün de çıkabilir. Bu olabilecek bir şey. Bizim amacımız dediğim gibi sizi uyarmak. Tercih her zaman sizin.
Ben kendimi bir türlü anlatamadım sanırım sana. Ben uyarmayın, kronik sorunlu demeyin felan demiyorum. berke'nin ilk mesajı için yazdım o cevabı. Sadece "Pavillion kronik sorunlu" diye yazmasını eleştirdim. Yani sen kötü bir deneyim yaşadıysan o laptop veya seri kronik sorunlu olmuyor. Rog serisi alan adam da yaşayabilir aynı durumu. Kronik sorunlu diye bir mesaj yazdıysan açıklarsın dersin ki bak pavillion alanların ekran kartları 3 ay sonra bozuluyor, bununla ilgili daha önce paylaşılmış konuları da kaynak gösterirsen daha da güzel olur.

Ben laptop almadan öncede bakıyordum buraya, gerçekten alacak model kalmıyor onu alma bunu alma. O yanıyor bu çöp öteki kronik sorunlu. Bu şekilde bilgilendirme olmuyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ben kendimi bir türlü anlatamadım sanırım sana. Ben uyarmayın, kronik sorunlu demeyin felan demiyorum. berke'nin ilk mesajı için yazdım o cevabı. Sadece "Pavillion kronik sorunlu" diye yazmasını eleştirdim. Yani sen kötü bir deneyim yaşadıysan o laptop veya seri kronik sorunlu olmuyor. Rog serisi alan adam da yaşayabilir aynı durumu. Kronik sorunlu diye bir mesaj yazdıysan açıklarsın dersin ki bak pavillion alanların ekran kartları 3 ay sonra bozuluyor, bununla ilgili daha önce paylaşılmış konuları da kaynak gösterirsen daha da güzel olur.

Ben laptop almadan öncede bakıyordum buraya, gerçekten alacak model kalmıyor onu alma bunu alma. O yanıyor bu çöp öteki kronik sorunlu. Bu şekilde bilgilendirme olmuyor.
Aslında Pavilion cihazlar konuya gelince. Coil whine problemi olduğunu ve genellikle kronik olduğunu söylüyorum fakat bu sefer söylemeyi unutmuşum bir dahakine kendimü düzeltirim teşekkürler.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Yani sen kötü bir deneyim yaşadıysan o laptop veya seri kronik sorunlu olmuyor.
Elimden 5 tane farklı konfigürasyonlarda pavilion geçti. Hepsinde durum aynı. Servislerinin özel üretim olarak yolladığı ürünler bile aynı. En son 3070 omen verdiler hani siz düşünün 1660 dan 3070 e neden geçirdiler vs vs.
Bütün forumlarda ve reddit'te arayabilirsiniz. Dediğimiz sıkıntıları çeken tonla insan var. Ha tabi HP nin hizmeti videosunda da dediğim gibi sorununuz teknisyenler tarafından sorunlu dendikten sonraki hizmet güzel, fakat o aşamayı geçebilmek için ben 6 ay verdim.

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
Mesela Victus serisinde Realtek wifi kartı kullanılıyor, modeme ortalama bir uzaklıkta olduğunuzda elinizde varsa güzel bir telefon ile wifi testi yaparak bir bakın. Wifi kalitesinin ne kadar değiştiğini görebilirsiniz. @sercilong
Ayrıca kullanılan ekranın ne kadar karanlık olduğunu da fark etmişsinizdir 250nitlik bir ekran var. Menteşeleri çok da iyi değil, zamanla umarım sıkışma yapıp çerçeveyi çatlatmaz, Victus screen wobble yazarsanız tonla içerik görebilirsiniz.
Hayır yanlış bilgi, tüm victus'lar için konuşamam ama benim laptop'da Mediatek Wifi kartı var ve modem evin diğer ucunda arada 4-5 duvar var ve full çekiyor, bu konuda hiçbir sorun yaşamıyorum. Telefon ile de kıyasladım hiçbir fark yok hız testinde. Ekran parlaklığı güneş altına çıkmadıkça yeterli geliyor ve ekran sallanması olayını almadan önce gördüm okudum araştırdım ve bence olmasa daha iyi olur ama bir fırsat yakalamışken laptop'u almamı engelleyecek bir durum değil. Çünkü sallanıyor ilk açtığında evet ama tutuyorsun ve duruyor, ilerde sorun çıkartmasını bilemem ama şuan benim için hiçbir sorun teşkil etmiyor.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
nitro 5 A515-55 var bende fan sesi yüzünden kullanamıyorum. GPU sıcaklığı 60 derece bandında olsa bile( oyunda değil haif kullanım veya boşta, oyunda 90ları görüyor) fanı 4000 RPM'den aşağı düşmüyor ve korkunç bir sesi var bir süre sonra beyin sızlaması yapıyor o kadar korkunç. fan kontrolcüsü de sıkıntılı yani manuel ayarlasan bile otoda kalıyor + sıcaklığa etki etmemesine rağmen(denendi onaylandı) fanı uçuruyor. UV ve UC ile 10300H zar zor 90 dereceye düşüyor. acerin sitesinde verdiği 3050 driveri 1 yıllık ve onu kurmazsam nvıdıanın bazı özelliklerini kullanamamam gibi sacma bisi de var. 2. ele yönelirdim. klavye de ısınıyor. Ses kalitesi çöp bile değil. bannerlord gibi oyunlarda darboğaz yapıyor.

Chronos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Chronos
nitro 5 A515-55 var bende fan sesi yüzünden kullanamıyorum. GPU sıcaklığı 60 derece bandında olsa bile( oyunda değil haif kullanım veya boşta, oyunda 90ları görüyor) fanı 4000 RPM'den aşağı düşmüyor ve korkunç bir sesi var bir süre sonra beyin sızlaması yapıyor o kadar korkunç. fan kontrolcüsü de sıkıntılı yani manuel ayarlasan bile otoda kalıyor + sıcaklığa etki etmemesine rağmen(denendi onaylandı) fanı uçuruyor. UV ve UC ile 10300H zar zor 90 dereceye düşüyor. acerin sitesinde verdiği 3050 driveri 1 yıllık ve onu kurmazsam nvıdıanın bazı özelliklerini kullanamamam gibi sacma bisi de var. 2. ele yönelirdim. klavye de ısınıyor. Ses kalitesi çöp bile değil. bannerlord gibi oyunlarda darboğaz yapıyor.
Ben çok kaliteli oyun oynamıyacağım minecraft roblox studio gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,757
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom