Neler Yeni

hp victus 15 alınır mı?

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
o bütçedeki cihazların kasaları genel olarak kronik sorunlu. Oyununu oynar ama throttle yer mi stutter yer mi tartışılır, sorun yaşamaması adına 30klara çıksın dedim. Zaten 3050 ile adam akıllı ne oynayabilirki ?. Almışken 4 yıl götürsün adamı sonra grafik düşmek zorunda kalmasın
oyun olarak cs ve valorant dışında başka oyun oynamıyorum

NZXT

80+ Bronze
oyun olarak cs ve valorant dışında başka oyun oynamıyorum
İleride üniversiteye gidersen, mimarlık mühendislik kazanırsan sana 3050 yetmez, almışken al uzun süre kullan bence. bütçeyi bir 10k daha arttırırsan lenovo loq acer nitro 16 gibi cihazlar var.

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
İleride üniversiteye gidersen, mimarlık mühendislik kazanırsan sana 3050 yetmez, almışken al uzun süre kullan bence. bütçeyi bir 10k daha arttırırsan lenovo loq acer nitro 16 gibi cihazlar var.
okumuyorum knkm
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanlık 1-2 yıl götürsün yeterli sonra zaten masasütü toplayacağım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,202
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
  • Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
eski kasası gibime geldi cayır cayır yanabilir.
thermal throttlingin dibini görecek cihaz BD PROCHOT etkisine girecek sonra fps drop diye konu açıcak, cihazı iade edemeyincede elinde kalıcak ve aldığına bin pişman olacak. Tüm senaryo bu, tabi bunu düşünemeyip acer nitro 5 öneren kişide bu kasaların kronik sorununu bilmediğinden insanları yanlış yönlendirmiş olacak (y) sonra gelip bana '' neden 30K'lara çıksınki'' sorusunu soracak.

Son düzenleme:

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
thermal throttlingin dibini görecek cihaz BD PROCHOT etkisine girecek sonra fps drop diye konu açıcak, cihazı iade edemeyincede elinde kalıcak ve aldığına bin pişman olacak. Tüm senaryo bu, tabi bunu düşünemeyip acer nitro 5 öneren kişide bu kasaların kronik sorununu bilmediğinden insanları yanlış yönlendirmiş olacak (y) sonra gelip bana '' neden 30K'lara çıksınki'' sorusunu soracak.
kral bu alınır mı? https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Di...1710512779&sprefix=laptop+3060,aps,157&sr=8-1

NZXT

80+ Bronze
Bu fiyata iyiymiş doğrusu, bi 8 gb ram al buna yeter sana bu. Ama tabii ki 4060 kadar performans bekleme, 3A oyun oynayacaksan 4060 cihaz bakmanı öneririm, Bu kasası yeni kasa lenovonun. Sana sıkıntı çıkarmaz kronik sorunu yok. Fakat ekran konusunda %45 NTSC. Belki renk doygunluğu konusunda biraz sıkıntı çıkarabilir sana. Ama fotoşop vb uğraşmayacaksan pek etkisini göremezsin. İyi bu cihaz alınabilir. Kronik sorunuda yok.

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
zeynelhm
Bu fiyata iyiymiş doğrusu, bi 8 gb ram al buna yeter sana bu. Ama tabii ki 4060 kadar performans bekleme, 3A oyun oynayacaksan 4060 cihaz bakmanı öneririm, Bu kasası yeni kasa lenovonun. Sana sıkıntı çıkarmaz kronik sorunu yok. Fakat ekran konusunda %45 NTSC. Belki renk doygunluğu konusunda biraz sıkıntı çıkarabilir sana. Ama fotoşop vb uğraşmayacaksan pek etkisini göremezsin. İyi bu cihaz alınabilir. Kronik sorunuda yok.
cs ve valorant oynuyorum o kadar. büyük oyunlar oynamıyorum yeterli olur dimi

• Beğen

Emsal

80+ Silver
Cs ve valorant için şu da gayet iyi gider bence hocam ekranı iyi RAM 16 fiyat da uygun ve en güncel kasa

Lenovo LOQ 15IAX9I Intel Core i5 12450HX 16GB 512GB SSD Arc A530M Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83FQ000UTR

• Beğen

NZXT

80+ Bronze
Cs ve valorant için şu da gayet iyi gider bence hocam ekranı iyi RAM 16 fiyat da uygun ve en güncel kasa

Lenovo LOQ 15IAX9I Intel Core i5 12450HX 16GB 512GB SSD Arc A530M Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83FQ000UTR
Acer nitro 5'i alacağına bunu alsın. yukarıda belirttim acer nitro 5'in kasası kronik ısınma sorunlu. Bundan dolayı thermal throttling yer ve BD PROCHOT etkisine girer cihaz. Ve fps drop yer sonra pişman olur aldığına. Ama Arc A530M sıkıntı çıkarır mı orası tartışılır. Alan kişi biraz risk alır bu cihazı aldığında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom