zeynelhm
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
Alınmaz victus 15 serisi kronik sıkıntılı
forum.donanimarsivi.com
bütçe 20-25 arası ne önerirsinizAlmamanızı önerdiğim cihazların en başında geliyor ilgili konuları bırakıyorum aşağıya.
İnceleme - Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?
Merhaba ben ruffian bugün sizlere "ne la bu Victus mudur nedir" sorularını cevaplayacağım geçen gece kısa bir özet geçmiştim şimdi biraz uzun olacak. (Bu incelemede https://forum.donanimarsivi.com/konu/hp-victus-neden-alinmaz.884663/ buradaki konudan yararlanılmıştır ekran görüntüleri...forum.donanimarsivi.com
lenovo alınır mı sorunları olur mu
20-25k bütçe ile eli yüzü düzgün bir cihaz alamazsınız, tavsiyem bütçeyi 30klara taşımanız. 20-25k bütçede bulunurda geneli kronik sıkıntılı o bütçedeki cihazların.bütçe 20-25 arası ne önerirsiniz
Bilinen kronik sorunu yok hocam alınır lâkin RAM da eklemeniz lazım bu laptoba sonradanbütçe 20-25 arası ne önerirsiniz
Post automatically merged:
lenovo alınır mı sorunları olur mu
20-25k bütçe ile eli yüzü düzgün bir cihaz alamazsınız, tavsiyem bütçeyi 30klara taşımanız. 20-25k bütçede bulunurda geneli kronik sıkıntılı o bütçedeki cihazların.
https://www.akakce.com/laptop-noteb...x3050-16-wuxga-notebook-fiyati,463640396.html bu nasıldır?Bilinen kronik sorunu yok hocam alınır lâkin RAM da eklemeniz lazım bu laptoba sonradan
Hocam menteşeleri, ve soğutması iyi değil victuslar genel itibari ile çok iyi değil ama 15 serisi berbat 16 yine bı nebzeBilinen kronik sorunu yok hocam alınır lâkin RAM da eklemeniz lazım bu laptoba sonradan
thermal throttlingin dibini görecek cihaz BD PROCHOT etkisine girecek sonra fps drop diye konu açıcak, cihazı iade edemeyincede elinde kalıcak ve aldığına bin pişman olacak. Tüm senaryo bu, tabi bunu düşünemeyip acer nitro 5 öneren kişide bu kasaların kronik sorununu bilmediğinden insanları yanlış yönlendirmiş olacak![]()
LENOVO IP Gaming 3 AMD Ryzen 5-6600H 16GB 512GB RTX3050 16
IP Gaming 3 AMD Ryzen 5-6600H 16GB 512GB RTX3050 16www.trendyol.com
Acerlara 8Gb ramde ekledimi gayet alınır modeller. Niye 30 lara çıksın ?