Neler Yeni

hp victus 15 alınır mı?

Emsal

80+ Silver
cs ve valorant oynuyorum o kadar. büyük oyunlar oynamıyorum yeterli olur dimi
25k dan çıkmadan alınabilecek en güncel kasa bu hocam sadece cs ve valorant tarzı ise bence direk alabilirsin yukarıda attığım 4050 den de daha güncel kasası bu

Lenovo LOQ 15IAX9I Intel Core i5 12450HX 16GB 512GB SSD Arc A530M Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83FQ000UTR

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
thermal throttlingin dibini görecek cihaz BD PROCHOT etkisine girecek sonra fps drop diye konu açıcak, cihazı iade edemeyincede elinde kalıcak ve aldığına bin pişman olacak. Tüm senaryo bu, tabi bunu düşünemeyip acer nitro 5 öneren kişide bu kasaların kronik sorununu bilmediğinden insanları yanlış yönlendirmiş olacak (y) sonra gelip bana '' neden 30K'lara çıksınki'' sorusunu soracak.

Acer nitro 5 lerde artık gözünüzde sorunlu ise herhalde alıcak uygun fiyatlı model kalmıyor. Neyse gene lenovoda önermiştim. Ama bu yeni kasa olan nitro 5 lerin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, dengi rakiplerine göre limitleri daha üstlerde. İşlemci sıcaklığıda limit yukarıda ve yapısı biraz ince amaçlı olduğundan yüksek olucaktır ama kullanan çok ve öyle ciddi sorunlar görmedim.

@Ruffian Nitro 5 in bu güncel kasasıda olmaz ise giriş seviyede ne önericez ? Victus 16 olmaz nitro 5 olmaz. Lenovo bulamadığımız yerde napalım.

NZXT

80+ Bronze
Acer nitro 5 lerde artık gözünüzde sorunlu ise herhalde alıcak uygun fiyatlı model kalmıyor. Neyse gene lenovoda önermiştim. Ama bu yeni kasa olan nitro 5 lerin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, dengi rakiplerine göre limitleri daha üstlerde. İşlemci sıcaklığıda limit yukarıda ve yapısı biraz ince amaçlı olduğundan yüksek olucaktır ama kullanan çok ve öyle ciddi sorunlar görmedim.

@Ruffian Nitro 5 in bu güncel kasasıda olmaz ise giriş seviyede ne önericez ? Victus 16 olmaz nitro 5 olmaz. Lenovo bulamadığımız yerde napalım.
Bütçe arttıracak, eli yüzü düzgün cihaz istiyorsa. Diğer türlü üzer bu bütçedeki cihazlar. Kendi fikrimce adam 1 kere alsın bir dahada başı ağrımasın yok limitiydi yok ısınmasıydı diye.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bütçe arttıracak, eli yüzü düzgün cihaz istiyorsa. Diğer türlü üzer bu bütçedeki cihazlar. Kendi fikrimce adam 1 kere alsın bir dahada başı ağrımasın yok limitiydi yok ısınmasıydı diye.

Attığım diğer lenovo en mantıklısı o zaman çok bütçe çıkamadan üzmiyecek bir model. Herkes bazen bütçe arttıramayabilir, nitro 5 lerin üzücek modeller olduğunu düşünmüyorum. Ciddi arızaları hep monster ve casperlarda ağırlıklı görüyoruz adamların harbi elinde dağılıyor durduk yere alet ama Acer da o kadar düşük kalite kompanent olcağını sanmam.

NZXT

80+ Bronze
Attığım diğer lenovo en mantıklısı o zaman çok bütçe çıkamadan üzmiyecek bir model. Herkes bazen bütçe arttıramayabilir, nitro 5 lerin üzücek modeller olduğunu düşünmüyorum. Ciddi arızaları hep monster ve casperlarda ağırlıklı görüyoruz adamların harbi elinde dağılıyor durduk yere alet ama Acer da o kadar düşük kalite kompanent olcağını sanmam.
Acer'ı kötüleyen yok zaten. Sadece Acer nitro 5 ve v15 modellerinde kasadan dolayı cihazda kronik olarak ısınma sorunu vardır. Cihaz thermal throttling yer ve ciddi fps düşüşleri yaşar bu sebepten ötürü. Attığınız lenovo şu cihaz varken alınmaz, zaten 3050 çöp bir kart, grafik düşmek zorunda kalacak adam.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

V15 modeli ofis modelinden hallice doğru, ama Nitro 5 lerin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, ısınıyor ama düşük bütçede mantıklı bir seçenek o kadar vasat değil.

27K ya çıkılıyorsa 4050 daha mantıklı ama kişinin bütçesine bağlı yoksa bende 22-24K aralığında bakmazdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
V15 modeli ofis modelinden hallice doğru, ama Nitro 5 lerin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, ısınıyor ama düşük bütçede mantıklı bir seçenek o kadar vasat değil.

27K ya çıkılıyorsa 4050 daha mantıklı ama kişinin bütçesine bağlı yoksa bende 22-24K aralığında bakmazdım.
Düşük bütçede pek seçenek kalmıyor doğrudur, fakat ilk tercihim bütçe arttırması kullanıcının. Öyle bir imkanda yoksa riskleri göze alacak yapacak bir şeyi yok.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Hocam yeni kasa değil o attığınız Nitro 5 tasarımına bakıp anlayabilirsiniz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yeni kasaları güzel ama bu attığınız eski kada menteşe kısımlarından arka kapağından anlaşılabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
amazondan daha önce bişey almadım da kargoda bir şey olursa iade alıyorlar mı?

Amazon müşteriden yana oluyor genelde yani pek mağdur etmiyor. Çok nadir tuhaf şeyler olduğunu gördüm ama genelde üzmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,760
Üyeler
164,903
Son üye
Osman Burak
Top Bottom