Neler Yeni

Yardım Hp Victus 15 Çok Fazla Isınıyor

~helloworld

80+ Bronze
konu sahibi arkadaşım keşlke beni etiketleseydin aynı laptopu bende kulanıyorum benimkinin garantisinin bitmesinede yaklaşık 3 ay var ben bi kere servise yolladım tavsiyem yolamaman gayet güzelce ilgilendiler macunu vb şeyleri değiştiler muhtemelen içini açmadım lakin bi ara nerdeyse kayboluyordu neyse mesele o değil laptop elime geldi ve sıcaklıklar hafif düştü sanki sadece temizlemişler gibi sanırsam kulandıkları macun çok kalitesiz ben temizlemeye eriniyorum ve ne yalan söylim başına bi iş gelir diye tırsıyorum ondan yolladım şimdi kendi macunumu alalı oluyor 1 ay halen uygulamadım bilgim olmadığı için muhtemelen yakın zamanda uygulicam bende tf 7 aldım sorun varsa sorabilirsin bu arada benim işlemcimde aynı sıcaklıkları görüyor
tf9 yapıştır tf7 sökmez onu 15 İNÇ hiç bir pc yi sökmez tf7 hele ki HP VİCTUS gibi bir kombi ise cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hp victus 16 bile iyi değil hocam siz nerden tavsiye alıp 15 aldınız yahu

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Arda doğan
tf9 yapıştır tf7 sökmez onu 15 İNÇ hiç bir pc yi sökmez tf7 hele ki HP VİCTUS gibi bir kombi ise cihaz.

hp victus 16 bile iyi değil hocam siz nerden tavsiye alıp 15 aldınız yahu
Ben şimdi mx-6 sürsem? Termal ped şart mı ne kadar fark olur veya ne önerirsiniz elimde şuan hali hazırda mx-6 var oda laptoplar için uygun

ha net bi tarih verseniz iyi olur bende bir buçuk yıl kadar önce sıfır aldım 15999 TL'ye 16 olsa alamazdım .d ama mükemmel fiyata aldım sıfır
Ha sen macunu diyorsun sandım laptopu geçen çocuktan 13k'ya aldım 2k kuzene borcu varmış onu kapamış oldu :D 6 ay garantisi mevcut

~helloworld

80+ Bronze
Ben şimdi mx-6 sürsem? Termal ped şart mı ne kadar fark olur veya ne önerirsiniz elimde şuan hali hazırda mx-6 var oda laptoplar için uygun

Ha sen macunu diyorsun sandım laptopu geçen çocuktan 13k'ya aldım 2k kuzene borcu varmış onu kapamış oldu :D 6 ay garantisi mevcut
mx6 da okey bende mx6 kullanıyorum aktif geçen hafta değiştirdim macununu thermal girzzly bile kesmesi HP Victusu

vurucu4242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
BEKİR ALTIN
Bende zamanında uyguna aldım elimde 3-4 kutu var ve bence iyi hiç sorun yaşamadım değerlerde iyi

Performansda düşer ama

Ben bunu 13k'ya kuzenin arkadaştan aldım.bu fiyata nimet bence
Çok bir performans sorunu olmaz. Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. İşlemci odaklı oyunlarda bir tik düşer. Sadece turbo modu kapaticaksiniz.

~helloworld

80+ Bronze

termal ped yerine termal macun kullanıyordum ben bir sorun teşkil etmedi şimdiye kadar yanlış bir uygulamam varsa ya şansıma bir şey olmadı ya da bir sorun yok uygulamamda

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Arda doğan
Çok bir performans sorunu olmaz. Hikayeli oyunlarda sıkıntı olmaz. İşlemci odaklı oyunlarda bir tik düşer. Sadece turbo modu kapaticaksiniz.
6500m'de afmf olsaymış varya tadından yenmezmiş hikaye oyunlarını sorunsuz orta ve yüksek ayarlarda 80fps oynardım ama yine işimi fazlasıyla görüyoda genelde fps odaklı bakıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Arda doğan
Heilos termal pad kullanın. Ben Nitro 5 12700H için MX6 kullanıyordum bir süre sonra 97-100 dereceyi yine görüyordu PC. Heilos ile 86-95 arası geziyor ve PUBG'de FPS drop yemiyorum (MX6 sürülü iken 55W'a limitli gibi çalışıyordu ve drop yiyordum).
Not: İşlemci 80 watta kadar güç çekiyor oyunda.

Pek de bir şey kalmamış, garantiye gönderip 15-20 gün beklemek zorunda kalabilirsiniz. Eliniz yatkınsa kendiniz yapabilirsiniz YTD.
Kardeş almayın aldırtmayın diye boşuna demiyoruz hep ürünü alınmaz zaten. Kapağımaçsanda garanti bozulmaz ama HP servis konusunda kıt bir firma bir kusurda safdışı kalır

Mx serisi macunlar alınmaz özellikle laptoplarda kullanılması hiç tavsiye edilmez. En ideali çöpler mastergel nano maker yada thermal grizzly kyronaut extreme
Battlefield 1 de bile yüksek grafiklerde bana 120-130fps veriyor ben buna bi stand veya soğutucu alırım+mx-6 çakarım canavar gibi olur şuanki kendi haliyle işlemciyi %55-80 ler arası kullanıyo sıcaklık 101 derece sabit acaba işlemcide apu varda onudamı kullanıyor 5600h?

Birde 1tb ssd mis benim pc de 3tb var 1tb lardan birini buna takarım 500'ü sistemime takarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
İlteriş İlteriş
Battlefield 1 de bile yüksek grafiklerde bana 120-130fps veriyor ben buna bi stand veya soğutucu alırım+mx-6 çakarım canavar gibi olur şuanki kendi haliyle işlemciyi %55-80 ler arası kullanıyo sıcaklık 101 derece sabit acaba işlemcide apu varda onudamı kullanıyor 5600h?

Birde 1tb ssd mis benim pc de 3tb var 1tb lardan birini buna takarım 500'ü sistemime takarım
Dediğim gibi MX6 benim pcye etki etmedi, Heilos sorunumu çözdü. Başın ağrımasın ve uzun süre götürsün istiyorsan Heilos'u tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Arda doğan
Dediğim gibi MX6 benim pcye etki etmedi, Heilos sorunumu çözdü. Başın ağrımasın ve uzun süre götürsün istiyorsan Heilos'u tavsiye ederim.
Şuanlık mx-6 vardı onu sürdüm 105 dereceden 73-80 derece arasına indi 75 lerde 73 lerde geziyor çok çok zorlanırsaax 80 görüyo 20-25 derece indj

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
İlteriş İlteriş
Şuanlık mx-6 vardı onu sürdüm 105 dereceden 73-80 derece arasına indi 75 lerde 73 lerde geziyor çok çok zorlanırsaax 80 görüyo 20-25 derece indj
Kaç watt güç çekiyor işlemci? Performans modu açık mı, watt limiti var mı, varsa mux switch açık mı?

Farex

80+ Silver
Bende zamanında uyguna aldım elimde 3-4 kutu var ve bence iyi hiç sorun yaşamadım değerlerde iyi

Performansda düşer ama

Ben bunu 13k'ya kuzenin arkadaştan aldım.bu fiyata nimet bence
Piyasanın altında aldıysan ciddi manada evet.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
Arda doğan
Kaç watt güç çekiyor işlemci? Performans modu açık mı, watt limiti var mı, varsa mux switch açık mı?
Valla kaç e çektiğini hp'nin oman gaming göstermiyo amd driver üzeri göstergeyide açamadım nedense msı afterburner indirip bakıcam ama mux switch dediği nedir?

Piyasanın altında aldıysan ciddi manada evet.
13 e aldım çocuğun 2k da kuzene vereceği varmış kuzende ordan parayı aldı 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,703
Üyeler
172,724
Son üye
thoavb
Top Bottom