Sanki bir R vites attın abicim, reportlayınca banlanacağımımı sanıyorsun yazık sana. Dediğim gibi yüz yüzeyken konuşalım çok cesaretliysen.Senin yasinda evlendim ben abisi. Anlasamayabiliriz, herkes haddini bilemeyebiliyor. Sahislar anonim olunca boyle olabiliyor. Ben seni reportladim, sen de reportlarsın, konuyu kapatmis oluruz. Sinirlenmene gerek yok
Kardesim ben sana insta attim daha neyapabilirim. İnegölde oturuyorum, tahminimce denk gelme olasiligi sıfır, kuru gürültüyle muhattapım. Neyin r si ben anlamadim. Siteyr saygım var. Elverisli bi site, belki haddini bilirsin diye reportladım, bugun yemezsin yarın yersin, çok da şey etmemek lazım.Sanki bir R vites attın abicim, reportlayınca banlanacağımımı sanıyorsun yazık sana.
Ergen bir velet olduğun insta vermenden anlaşılıyor, madem lafının arkasında değilsin o zaman cahil cahil konuşmıcaksın merak etme senin bu siteye saygın olduğu kadar bu siteyi kuranların sana o kadar saygısı yok, burdan ban yesem neki bir işime yaramıyor zaten burda anca klavye delikanlılığı yaparsınız.Kardesim ben sana insta attim daha neyapabilirim. İnegölde oturuyorum, tahminimce denk gelme olasiligi sıfır, kuru gürültüyle muhattapım. Neyin r si ben anlamadim. Siteyr saygım var. Elverisli bi site, belki haddini bilirsin diye reportladım, bugun yemezsin yarın yersin, çok da şey etmemek lazım.
Uyarmıştım ilk sayfada satıcı cevap verdiGokdil mutfak eşyaları
sipariş verenlere ne olacsk şimdi?Uyarmıştım ilk sayfada satıcı cevap verdi
Paraları biraz geçte olsa gelir limitleri azalcak eğer taksitle aldıysa başka bişey olmazsipariş verenlere ne olacsk şimdi?
Ben taksitle almıştım iptal ettim anında geri iade oldu para bir şey yoksipariş verenlere ne olacsk şimdi?