HP VICTUS 15 NASILDIR?

Reaksiyon skoru
3
Arkadaslar max 15k butcem var alttaki laptopu düşünüyorum abdullah abi incelenmişti 16 gb ram modelini iyi gibiydi nasıldır genel olarak laptop daha fazla çıkamıyorum maalesef bütçe olarak üzer mi bu laptop oyun için alıyorum.AAA oyun herhalde sadece rdr 2 oynarim o da en düşük ayarlarda kasmasin yeter bide googlede gezinirken falan rahat olsun.Sizce alinir mi dediğim gibi maalesef butcem yok.

Arkadaslar max 15k butcem var alttaki laptopu düşünüyorum abdullah abi incelenmişti 16 gb ram modelini iyi gibiydi nasıldır genel olarak laptop daha fazla çıkamıyorum maalesef bütçe olarak üzer mi bu laptop oyun için alıyorum.AAA oyun herhalde sadece rdr 2 oynarim o da en düşük ayarlarda kasmasin yeter bide googlede gezinirken falan rahat olsun.Sizce alinir mi dediğim gibi maalesef butcem yok.

Alınır ama RAM'ini 16 yapın. Birde RDR 2'yi Ryzen 7 3750H, GTX 1650'li bir laptopta bile rahatça oynayabiliyorsunuz. Yüksek grafiklerde rahatça oynayabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Hocam denerim biraz daha bütçeyi arttırmayı ama zor gibi ya maalesef teşekkür ederim yine de tavsiye için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+500 koyup bunu almazsanız çok şey kaybedersiniz
Teşekkürler hocam tavsiye için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır ama RAM'ini 16 yapın. Birde RDR 2'yi Ryzen 7 3750H, GTX 1650'li bir laptopta bile rahatça oynayabiliyorsunuz. Yüksek grafiklerde rahatça oynayabilirsiniz.
Tamamdır hocam ya öyle çok fps istemiyorum ya kalmasın yeter ilk kez iyi bi laptopum olacak daha önce hiç kasmadan herhangi bir oyunu oynamadım o yuzden yüksek fpsler çok önemli değil ahshhahs suan ki laptopta cs go da 800 600 grafiklerde 20 25 fps alıyorum siz düşünün artık duhdxu

Geri