DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O mesaj yanlış bilgilendirmeden uyarı aldı, yanda fan çıkışı var.Hepsiburada üzerinden aldığınız modelde yanda böyle fanlar var mı arkadaşın biri böyle olmadığını söylemişti forumda ?
Hocam şu arkadaşa gerçekten sinirlendim, tek amacım bilinmeyen bir cihaz hakkında insanlara yardımcı olmaya çalışmak gelmiş başka bir modelin ekranını atıp onunla karşılaştırıyor. Eski victuslarda ekran baya kötü diyorlardı ancak bunda öyle değil, elimde AOC 24G2ZU ve Lenovo Ideapad Gaming 3 var. Onlara göre şöyle iyi böyle kötü diyemem şuan karşılaştırma yapacak kadar müsait değilim final haftamdayım ancak ekranının bana kötü gelmediğini söyleyebilirim. Yine merak eden arkadaşlara özelden paneli söylerim ancak internette bir bilgi yok çünkü TR de çıkan ve yeni bir model.Bilmiyorum sadece paneli merak ettim bende. Burda bilgi vermek için bir konu açmışsınız doğrusunu biliyorsanız bu yanlış bilgiyi düzeltmeniz gerekir bence
Hocam internette bir bilgi yok bununla alakalı, özelden yazarsanız panelide iletirim ancak üstte yazdığım gibi bence kötü değil.Panelin gerçek değerlerini, kaliteli olup olmadığını yazarsan sevinirim