Neler Yeni

hp victus 16 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasan
ben teknik olarak laptobu beğendim ocağın sonunda alacağım sizlere olan sorularım sizce alınır mı ve yılbaşından sonra maks kaç olur fiyatı şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler
Ben aldım gayet memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:

attığınız laptoplarda ekran kartı wattı önemli olduğu için performans açısından sıkıntı olur mu bide soğutma olarak ısınır mı
Hocam bende de var ekran kartı watt değeri önemli performansa etkisi fazla ben kullanıyorum gayet memnunum ısınmaya gelince laptoplarda normal hepsi ısınıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
hakan yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben aldım gayet memnunum

Hocam bende de var ekran kartı watt değeri önemli performansa etkisi fazla ben kullanıyorum gayet memnunum ısınmaya gelince laptoplarda normal hepsi ısınıyor.
hocam abdullah abinin yaptığı videoda maks 75 görüyor laptop

Ben aldım gayet memnunum

hocam benim için zaten önemli olan şey böyle iyice kaynar derece olup ısınmasın ve oyunları 60-70 fps üstü yüksek veya ultra ayarlarda oynatsın yeter zaten 4050 bulunan laptoplar böyle oynatıyor zaten dlss 3 var rtx 40 serisinde o yüzden benim için önemli olan oyunları oynarken laptobun ısınmaması onun dışında sıkıntı yok yanı 130 fps alacağıma 100 alayım ama ısınmadan oyunu oynayayım

Top Bottom