Neler Yeni

Hp Victus 16 D1025NT Alınır mı?

black52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Black
Merhaba arkadaşlar, Solidworks ve bu tarz mühendislik programlarını kullanmak için HP Victus 16-d1025nt alınır mı sizce? Genel olarak çizimle ve öğrencilik işlerimle ilgileneceğim. Cad-cam vs. Bir iki tane oyun oynarım. Ama benim tedirgin olduğum bir konu var. Satıcı ve garanti süreci. Ürünü hepsiburada üzerinden satın almak istiyorum. Mtbilişim diye bir satıcı satıyor, olumlu yorumları da mevcut. Mağazadan almaya kalksam fiyatlar direkt bütçemi aşıyor.

Bu ürünle ilgili yorumlarınız, deneyimleriniz ve satıcıyla ilgili düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Sağlıcakla kalınız.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Garanti süreci konusunda hiç kuşkun olmasın. Adamlar ilgili. Bende victus var yine anakartı değiştirdim ücret almadılar.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,532
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

black52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Black
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
18.999 a 6gb vramli 3050 ve 13500hlı victus vardı. Çıkabilirsen onu alman daha mantıklı.
8gb rami varmış bunun. 8gb da ram eklemen gerekir bilgin olsun
Bütçem maksimum 18 bin TL idi. Bu ürüne ekstra bir 8 GB ram ile 20 bine çıkıyor sanırım. Zaten bir sürü model eleyerek buraya geldim. Asus tuf, Acer nitro, Lenovo ideapad gaming vs. Lenovonun fiyat zaten yüksekti. 12. Nesil ile aralarında epey bir fark var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garanti süreci konusunda hiç kuşkun olmasın. Adamlar ilgili. Bende victus var yine anakartı değiştirdim ücret almadılar.
Sizde mi aynı satıcıdan aldınız? Eğer öyle ise detaylı bir şekilde bilgi verebilir misiniz rica etsem? İki arada bir derede kaldım gerçekten.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bütçem maksimum 18 bin TL idi. Bu ürüne ekstra bir 8 GB ram ile 20 bine çıkıyor sanırım.
19.5 bin civarına gelir. Cpuda %10-15 civarı bir fark olması lazım. Attığınız modeldeki 3050 4 gb vrame sahip. Zaman zaman yetersiz kalabiliyor. Benim attığımda 6 gb vrame sahip.

black52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Black
19.5 bin civarına gelir. Cpuda %10-15 civarı bir fark olması lazım. Attığınız modeldeki 3050 4 gb vrame sahip. Zaman zaman yetersiz kalabiliyor. Benim attığımda 6 gb vrame sahip.
Ama sadece bir iki tane oyun oynamayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak müh. programları kullanacağım. Yani 4 gb yetmez mi bana? Render falan da almayacağım. Daha çok işlemci gücüne ihtiyacım var. 12. ve 13. nesil arasında da çok bir fark göremedim. Attığım model bütçeme uygun gibi. Tek korktuğum şey garanti ve satıcı idi. Ama yinede 6 gb vramli olana da bakacağım.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Ama sadece bir iki tane oyun oynamayı düşünüyorum. Ağırlıklı olarak müh. programları kullanacağım. Yani 4 gb yetmez mi bana? Render falan da almayacağım. Daha çok işlemci gücüne ihtiyacım var. 12. ve 13. nesil arasında da çok bir fark göremedim. Attığım model bütçeme uygun gibi. Tek korktuğum şey garanti ve satıcı idi. Ama yinede 6 gb vramli olana da bakacağım.
Gpu ile çok işiniz yoksa çokta önemli değil ama ileride işiniz düşerse sorun olabilir. Tercih sizin hocam. Arada 1.3klık bi fark olacak toplamda. Değeceğini düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz

black52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Black
Gpu ile çok işiniz yoksa çokta önemli değil ama ileride işiniz düşerse sorun olabilir. Tercih sizin hocam. Arada 1.3klık bi fark olacak toplamda. Değeceğini düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz
Peki siz genel olarak bu ürünü beğendiniz mi? Yani uzun yıllar götürür mü? 3-4 yıl falan. Şahsen ben eşyalarıma çok özen gösteririm. O yüzden alacağım pcye iyi bakacağımı biliyorum. Bi de garanti ve güvenilirliği çözdüm mü tamamdır, satın alacağım.

Top Bottom