Neler Yeni

HP VICTUS 16 E0004NT Alınır mı?

Techno08

80+ Gold
Geçen yıl R7 3750H ve 1660Tİ içeren bir bilgisayara göz atma şansım oldu. Ben hayatımda o kadar ısınan bir cihaz görmediğimi söyleyebilirim fakat Jarrod's Tech adlı kanalda izlediğim bir videoda thermal throttling olayının üstesinden gelindiği yazılıyordu. Düzeltilmiş olabilir.

bende msi alpha 15 var r7 3750h olanı cyberpunk oynatmıştım max 76 dereceyi gördü işlemci. Cihaza göre değişiyor bu durum

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Bir de beni cezbeden şeylerden biri bu HP cihazda pil. 70wh gerçekten büyük bir pil ve işlemci 40w veya 35w olmalı. Pil ömrü olarak da tatlı geliyor biraz.

Techno08

80+ Gold
O zaman en mantıklı msi bence
@Techno08
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama işte ekleyemiyor ram.

bu cihaza da ram eklenmeden olmaz zaten. Amd işlemcileri çift kanal 16 gb ile beslemek lazım yoksa tam performans vermezler. Bence konu sahibi bunu alsın RAM upgrade zor değil

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Ben sanırım kaptırmışım bu cihaza kendimi bu bağı kırmalıyım ya da şansımı zorlayıp alıp geçmeliyim. Bu arada belirteyim alacak başka biri varsa diye, cihazın monitörü araba oyuncağı gibi sallanıyor.

@Techno08 Bu cihaz aklımda teşekkürler.

Techno08

80+ Gold
Ben sanırım kaptırmışım bu cihaza kendimi bu bağı kırmalıyım ya da şansımı zorlayıp alıp geçmeliyim. Bu arada belirteyim alacak başka biri varsa diye, cihazın monitörü araba oyuncağı gibi sallanıyor.

@Techno08 Bu cihaz aklımda teşekkürler.

bence r7 5800h’lı msi bravoyu alın geçin hocam aldıktan sonra CPU-z indirip spd ve memory kısımlarını atın beni etiketleyin RAM bulalım. Siz yine de araştırın aklınıza yatarsa alın

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
@Techno08 Tamamdır hocam çok teşekkürler. Aldığım cihazı buraya atarım, hayat süprizlerle dolu belki RTX 3060a bile geçebilirim cihaz olarak. Yardım eden herkese teşekkürler iyi günler dilerim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ben asusun fx serilerine hâlâ ısınamadım, bana hâlâ ısınma sorunları var gibi geliyor bu kasaların. İnternetim de yok YouTube’dan bakamıyorum
11800H ısınıyordu ve thermal throotle yiyordu. Kasasının soğutmasını beğenmedim.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Merhaba arkadaşlar Asus konumun üzerine burayı da HORTlatıp aldığım cihazının linkini veriyorum nasıl bir alışveriş?

3050ti bir Asus bulmuştum aslında fakat satıcı berbat çıktığı için buna geçtim. İşlemci gene 8 çekirdekli fakat ryzen 7 5800'ün arkasında kalıyor biraz ama bana gayet yeterli ve oyun performansı ÇOK ÇOK iyi(bakın çokları büyük yazdım o kadar swh :s). Ramlerde Asus'un aksine Dual channel o yüzden ekstra ram parası vemek zorunda kalmadım. Bence iyi gibi, siz ne dersiniz?

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Merhaba arkadaşlar Asus konumun üzerine burayı da HORTlatıp aldığım cihazının linkini veriyorum nasıl bir alışveriş?

3050ti bir Asus bulmuştum aslında fakat satıcı berbat çıktığı için buna geçtim. İşlemci gene 8 çekirdekli fakat ryzen 7 5800'ün arkasında kalıyor biraz ama bana gayet yeterli ve oyun performansı ÇOK ÇOK iyi(bakın çokları büyük yazdım o kadar swh :s). Ramlerde Asus'un aksine Dual channel o yüzden ekstra ram parası vemek zorunda kalmadım. Bence iyi gibi, siz ne dersiniz?
Pahalı gibi geldi. 13000 TL'ye RTX 3060 cihaz var.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Pahalı gibi geldi. 13000 TL'ye RTX 3060 cihaz var.
Omen'i diyorsunuz hocam, o cihazda ryzen 5 5600 var ve ben Flutter developer'ım. 8 çekirdek aşağısı benim için kabus şuan.

Ayrıca Dell'de 86Wh pil var bir de.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Omen'i diyorsunuz hocam, o cihazda ryzen 5 5600 var ve ben Flutter developer'ım. 8 çekirdek aşağısı benim için kabus şuan.

Ayrıca Dell'de 86Wh pil var bir de.
Hayır DELL'i diyorum.
https://www.epey.com/laptop/hp-omen-15-en1015nt-434m7ea.html Üstüne 8 GB bellek daha ekleseniz tadından yenmezdi.

Ayrıca 12300 TL'ye geliyor şu an hepsiburada üzerinde sepette 500 TL indirim var.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9

Dell nasıldır bilmiyorum ama MUX sorunu varsa sizin için dert olabilir.

Sheazel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Seçkin Kurtalan
Hayır DELL'i diyorum.
https://www.epey.com/laptop/hp-omen-15-en1015nt-434m7ea.html Üstüne 8 GB bellek daha ekleseniz tadından yenmezdi.

Ayrıca 12300 TL'ye geliyor şu an hepsiburada üzerinde sepette 500 TL indirim var.
Hocam kastettiğiniz cihaz Omen sanırım dedim zaten ki öyleymiş ama bu versiyonunu görmedim aslında, baya iyiymiş. Ama Ram'i yakın zamanda alabilir miydim bilmiyorum o yüzden hep cihazları 16GB olarak baktım ki üstüne ram alsam timing sıkıntısı olmasın diye 2 tane stick olarak alırdım 16GB alacak olsaydım. Ama yine de sağlam bir fırsat kaçmış gibi, üzülmedim değil :(

Dell nasıldır bilmiyorum ama MUX sorunu varsa sizin için dert olabilir.
Ekstra monitörüm var Bypass edeceğim Mux switch'i ama kapatılmıyor ve default olarak cihazın içinde var. Gene de bana sıkıntı yaratan bir şey gibi gelmedi izlediğim benchmarklarda ki PUBG oynacağım oyun olarak cihazda ve high presette 119 FPS average gibi bir veri var testte. Bu benim için fazlası ile yeterli açıkçası.

Test burada:

Top Bottom