huso1283
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Hüseyin Özata
İyi geceler arkadaslar Hp Victus 16 S0050NT bilgisayarım var yaklasık 1 senedir kullanıyorum yakın zamanda bakıma gönderecektim bugun bilgisayar boş sekilde calısıyordu oyuna girmek istedim oyun acıldıgında bianda ekran gidip geldi aynı zamanda klavyenin ışıkları gidip geldi güç kesti hp bilgisayarlarında test yapabiliyoruz işlemci ekran kartı gibi testler bunları denerken cogu testi yaptım cpu testinde yine aynı sekilde ekran gidip geldi fanlar halan calısıyor testi devam ettiriyor arada ekran geliyor cpu testini yaparken ekranda derece olarak 85 gösterdi ama normalde bilgisayarım neredeyse hiç 85 derece görmedi ve bilgisayarın kasasına dokundugumdada gayet ılık bir şekilde hiç sıcak değil aşagıya yapabildigim testlerin sonucunu atacagım ve anlattıgım olayın videosunuda koyacaktım ancan donanım arsıvı izin vermiyor sanırım ilgilenirseniz cok sevinirim buarada halan garantisi devam etmekte.
BURDAN SONRASI DÜZENLENMİSTİR
asagıya yeni test sonuclarını koyacagım hepsinden gecti suanda anlattıgım sekilde yani ekran kapanıp guc falan kesmiyor calısıyor ama bi teknik servise göndermek gerekirmi sizce
BURDAN SONRASI DÜZENLENMİSTİR
asagıya yeni test sonuclarını koyacagım hepsinden gecti suanda anlattıgım sekilde yani ekran kapanıp guc falan kesmiyor calısıyor ama bi teknik servise göndermek gerekirmi sizce
Ekler
Son düzenleme: