Neler Yeni

HP VICTUS 16 İÇİN ÖNERİYE İHTİYACIM VAR

İzanamı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
Bütçe
45
HP VICTUS 16 serisi f/p olarak dikkatimi çekiyor uzun zamandır özellikle 32 ram olanı düşünüyorum ancak bir sorum var 13.nesil intel işlemci yerine ryzen olan daha mı iyi performans verir arada kaldım sizin önerinize ihtiyacım var İntel 13. nesil ile denk veya daha iyi olan amd ryzen işlemceli versiyonunu da bulamadım güncel işlemciler konusunda bilgi sahibi değilim bilgili ve durumla alakalı karşılaştrımayı yapabilecek kişilerin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

not: genellikle yazılım ve oyun amaçlı kullanıcam işlemcinin genel kullanımdan ziyade ekran kartını da iyi besliyor olması gerekli oyun performansı için özellikle

Claw's

80+ Silver
Kasım indirimlerini bekle

Hermitus

80+ Bronze
HP VICTUS 16 serisi f/p olarak dikkatimi çekiyor uzun zamandır özellikle 32 ram olanı düşünüyorum ancak bir sorum var 13.nesil intel işlemci yerine ryzen olan daha mı iyi performans verir arada kaldım sizin önerinize ihtiyacım var İntel 13. nesil ile denk veya daha iyi olan amd ryzen işlemceli versiyonunu da bulamadım güncel işlemciler konusunda bilgi sahibi değilim bilgili ve durumla alakalı karşılaştrımayı yapabilecek kişilerin yardımına ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
tam olarak ne iş için alıyorsunuz laptopu ona göre işlemci seçimi yapın.

İzanamı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak ne iş için alıyorsunuz laptopu ona göre işlemci seçimi yapın.
genellikle yazılım ve oyun amaçlı kullanıcam işlemcinin genel kullanımdan ziyade ekran kartını da iyi besliyor olması gerekli oyun performansı için özellikle yazıma da ekleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasım indirimlerini bekle
evet bekliyor olacağım ama aklımda bir planın da hazır olması gerektiğinden açtım başlığı

Hermitus

80+ Bronze
genellikle yazılım ve oyun amaçlı kullanıcam işlemcinin genel kullanımdan ziyade ekran kartını da iyi besliyor olması gerekli oyun performansı için özellikle yazıma da ekleyeyim
şuan her laptopaki işlemci ekran kartını besliyor zaten ona çok takmayın. yazılım için intel alıyorlar ama emin değilim o kısımdan. ekran süresi önemliyse intel modellerden uzak durmanız lazım.

İzanamı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
şuan her laptopaki işlemci ekran kartını besliyor zaten ona çok takmayın. yazılım için intel alıyorlar ama emin değilim o kısımdan. ekran süresi önemliyse intel modellerden uzak durmanız lazım.
yazılım alanında neden intel tercih ediliyor ilk defa duydum ve özellikle gaming laptop olacağı için şarj süresi maksimum beklentim 5 6 saat sonuçta bir mac air değil

Hermitus

80+ Bronze
konu başlığından ötürü herhalde bir fiyat geçmediği oto yaptı ama sizin mesajınızı dikkate aldım doğru söylüyordunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılım alanında neden intel tercih ediliyor ilk defa duydum ve özellikle gaming laptop olacağı için şarj süresi maksimum beklentim 5 6 saat sonuçta bir mac air değil
intellerde 2-3 saat zor alırsınız onu diyim 5-6 saat için amd'ye yönelin. bende bilmiyorum forumlarda gördüğüm kişiler intel tercih ediyor o yüzden dedim. bütçenizde 4060 modeller var 4070 için bütçenizi zorlamay değmez onu da belirteyim.

İzanamı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan
intellerde 2-3 saat zor alırsınız onu diyim 5-6 saat için amd'ye yönelin. bende bilmiyorum forumlarda gördüğüm kişiler intel tercih ediyor o yüzden dedim. bütçenizde 4060 modeller var 4070 için bütçenizi zorlamay değmez onu da belirteyim.
evet 8 gb hafızalı 4060'ların işime yarayacağını düşünüyorum zaten bencede

Hermitus

80+ Bronze

İzanamı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batuhan

Hermitus

80+ Bronze
evet dediğiniz laptop çok hoşuma gitti ancak ekran kartı 115 watt güç çekiyor bu performans konusunda + - olarak nelere sebep olur sizce
oyun için fark olmaz belki renderda fark edebilir. oyunda maksimum 105-110 watt falan görürsünüz anca o da anlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom