ben de öyle kullanıyorum soğutmaya ihtiyaç yok400 olsun çok ısınmasın turboyu kapatmak mantıklı geldi
Zaten ben oyunlarda FPS sinirlandirarak oynuyorum harici ekranım 75hz400 olsun çok ısınmasın turboyu kapatmak mantıklı geldi
Yani victus alınır diyorsun demi kankaben de öyle kullanıyorum soğutmaya ihtiyaç yok
ben asus tuf kullaniyorum hp kullanmadim ama modunu azaltarak kullanırsan bence alınabilir. ha alınabilir diyorum ama bence tercih etmen gereken markalar bence msi asus lenovoYani victus alınır diyorsun demi kanka
Msi ve Lenovo fiyatları Allahu Ekber dağlarında asusun tuf serisinin de tasarımı çok hoşuma gitmiyor ve ryzen işlemci kullanmadığım için almak istemiyorum iyi olabilir hatta çok iyi olabilir ama ryzen olmaması tercihimben asus tuf kullaniyorum hp kullanmadim ama modunu azaltarak kullanırsan bence alınabilir. ha alınabilir diyorum ama bence tercih etmen gereken markalar bence msi asus lenovo
f15 serisine baksanıza intel var bendeMsi ve Lenovo fiyatları Allahu Ekber dağlarında asusun tuf serisinin de tasarımı çok hoşuma gitmiyor ve ryzen işlemci kullanmadığım için almak istemiyorum iyi olabilir hatta çok iyi olabilir ama ryzen olmaması tercihim
i7 12700h ve rtx 4050. sen daha iyisini alırsın mutlakaİşlemcisi ve ekran kartı ne ustam seninkinin
Eğer İstanbulda yaşamıyorsun sorun yok. Yada teknenin içinde. Ayrıca menteşe düzgün ama ekran büyük ve ağır. O yüzden dengesi iyi değil.ekranın aşırı derece de sallanması.
Kanka victus işlemcide ve ekran kartında daha iyi ram MHz kaçtıi7 12700h ve rtx 4050. sen daha iyisini alırsın mutlaka
Yok evdeyim ve okula gidip geleceğimEğer İstanbulda yaşamıyorsun sorun yok. Yada teknenin içinde.
Harici ekranım var lazım olunca sadece dışarda kullanacağımEğer İstanbulda yaşamıyorsun sorun yok. Yada teknenin içinde. Ayrıca menteşe düzgün ama ekran büyük ve ağır. O yüzden dengesi iyi değil.
Victus on numara alet. Alabilirsiniz. Bence tek eksisi renk doğruluğu, onu da fark etmezsiniz zaten.V
Kanka victus işlemcide ve ekran kartında daha iyi ram MHz kaçtı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok evdeyim ve okula gidip geleceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici ekranım var lazım olunca sadece dışarda kullanacağım
ama ben 29k ya aldım sen 40k diyorsun, 40kya f15 bulsam ben onu seçerdim meselaKanka victus işlemcide ve ekran kartında daha iyi ram MHz kaçtı