Neler Yeni

HP VİCTUS 16 MENTEŞE VE EKRAN İYİ Mİ

Umut Yl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Yl
Bütçe
45000
Merhaba bir laptop arayışına çıktım ve hp victus ve asus tuf gaming laptopları hoşuma gitti hp victus un tasarımı daha hoş gözüktüğü ve soğutmasının iyi olduğu için seçmek istiyorum ama mentrşelerin kötü olduğu söylendi ve ekranın renk oranı azdı laptop ı kullanan biri varsa bana neyden rahatsız olabileceğimi söyleyebilir veya farklı bir laptop önerebilir misiniz acaba

~helloworld

80+ Bronze
hp victus var bende çok detayını vermeden kısa bir kullanım anlatayım sana. Düzgünce bakımını yap düzgünce termal macun sür sıcaklığını hatrısayılır miktarda indirirsin hp victusun onun haricinde 2.5 yıldır kullanıyorum victus 16 , arkadaşta tuf var geçen parka gittik bir şey indirmeye 100 ikimziin şarjı da. Parlaklık benim 15dk civaru full idi onun 5-10dk civarı full idi sonra tamamen kısılı şekilde oyun indirdik onun şarkı 13 kaldığında benim şarj 60 dı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran modelden modele değişiyor bendeki kalitesiz örneğin ama çok dert etmiyorum monitörle kullandığım için genelde

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Merhaba bir laptop arayışına çıktım ve hp victus ve asus tuf gaming laptopları hoşuma gitti hp victus un tasarımı daha hoş gözüktüğü ve soğutmasının iyi olduğu için seçmek istiyorum ama mentrşelerin kötü olduğu söylendi ve ekranın renk oranı azdı laptop ı kullanan biri varsa bana neyden rahatsız olabileceğimi söyleyebilir veya farklı bir laptop önerebilir misiniz acaba
HP victus 16 kullanıyorum 8845hs 4070 olan modeli 11.11 de almıştım. Kasa olarak sade bir yapısı var. Soğutma konusunda muazzam diyebilirim. Stalker 2 epic ayarlar 75 dereceyi geçmiyor. Menteşeler gayet sağlam öyle kötü değil. Ekran konusu %62.5 srgb ve %100 srgb arasında elbette fark var. %100 srgb bir ekrandan %62.5 a geçiyorsanız elbette size kötü gelebilir ama diğer türlü %62.5 srgb de kötü değil. Almayı düşündüğünüz model de hangi panel var ona bakmak lazım.

Umut Yl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Umut Yl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HP victus 16 kullanıyorum 8845hs 4070 olan modeli 11.11 de almıştım. Kasa olarak sade bir yapısı var. Soğutma konusunda muazzam diyebilirim. Stalker 2 epic ayarlar 75 dereceyi geçmiyor. Menteşeler gayet sağlam öyle kötü değil. Ekran konusu %62.5 srgb ve %100 srgb arasında elbette fark var. %100 srgb bir ekrandan %62.5 a geçiyorsanız elbette size kötü gelebilir ama diğer türlü %62.5 srgb de kötü değil. Almayı düşündüğünüz model de hangi panel var ona bakmak lazım.
Hocam
Hp Victus 16-R0035NT Intel I5-13500H Ddr5 16GB 1tb SSD Gen4 8gb Rtx 4060 16.1"freedos Laptop 7P6L3EA https://app.hb.biz/89gASXoRPvT3 bu modeli almayı düşünüyorum bide menteşelerde masaya ilk konulduğunda ekran sallanıyor sonrasında hiç sallanmıyor diye anlatan bir video izlemiştim sizdede öyle mi acaba

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Mahir Cengiz
Menteşelerde sıkıntı yok ekranı modelden modele değişiyor kendini victus'a şarlandırmanı tavsiye etmem.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Mehmet Akca
Top Bottom