MB var kodda anakart demek motherboard demek. laptoplarda ekran kartı ve işlemci değişimini markanın kendi teknik servisi yapmaz dışarıdaki servisler yapar.ekran kartın ve işlemcin değişicekmiş
Hocam Ekran kartı ve işlemci lehimli değil mi anakart değişince onlar direkt değişmiyor mu ?anakartın değişiyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
MB var kodda anakart demek motherboard demek. laptoplarda ekran kartı ve işlemci değişimini markanın kendi teknik servisi yapmaz dışarıdaki servisler yapar.
Bütün içini dışını değiştirecekler diyebilirim Anakart ekran kartı işlemci bunlar değişecek ki buda parçanın geliş montaj ve geri gönderim süresine göre değişir
Beklenen Parçalar Tahmini Geliş Süresi SPS-MB DSC RTX4050 6GB R7 7840HS null
evet anakarta lehimle birleşik onlarda değişiyor anakart değişinceHocam Ekran kartı ve işlemci lehimli değil mi anakart değişince onlar direkt değişmiyor mu ?
ekran kartın ve işlemcin değişicekmiş
evet anakarta lehimle birleşik onlarda değişiyor anakart değişince
anakart işlemci ve ekran kartı ise laptopta değişmeyen bir şey kalmıyor laptopun garantisi 2025e kadar var 3 aylık benden ücret talep etmezler galibaBütün içini dışını değiştirecekler diyebilirim Anakart ekran kartı işlemci bunlar değişecek ki buda parçanın geliş montaj ve geri gönderim süresine göre değişir
İçi sıfırlanıyo bildiğin. Para istemezler muhtemelen.anakart işlemci ve ekran kartı ise laptopta değişmeyen bir şey kalmıyor laptopun garantisi 2025e kadar var 3 aylık benden ücret talep etmezler galiba
ne vardı ki laptopta ya da ne olduanakart işlemci ve ekran kartı ise laptopta değişmeyen bir şey kalmıyor laptopun garantisi 2025e kadar var 3 aylık benden ücret talep etmezler galiba
Vay beeee benim laptopta titrese iyi olur kdhdkshskabajaja sıfır diye satarımekran titriyodu
geçmiş olsun hocam benimde monster vardı pandemide aldığım 2 yıllık garantisi bitince direkt anakart yandi dediler 12k para istediler iyi en azından sizinki garanti içinde para istemezler galiba
Hocam İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Eğer öyleyse hangi servise götürdüğünüzü söyleyebilirseniz sevinirim. Benim de cihazımı götürmem gerekiyor da arada hız farkı var mı merak ediyorum.