HP victus 16 R1 serisi i5-14500hx 16gb rtx4060

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Merhabalar,
Hem mühendislik öğrencisiyim hem de oyun oynamayı seviyorum bütçem 35-45 bin lira arası uzun araştırmalar sonunda bu modeli düşünüyorum başka önerileriniz var mıdır? Bu ürün nasıldır? Hall sensör sorunuyla karşılaşır mıyım?

Lenovo Loq i5 12450hx + rtx4050 modelini alalı 1 yıl olmuştu, dün anakartı gitti herhalde ekrana görüntü gelmiyor pazartesi servise göndereceğim.
Bence Loq alma.
Haricinde uygun fiyatlı hp kalıyor zaten Loq a göre daha iyi

Lenovo Loq i5 12450hx + rtx4050 modelini alalı 1 yıl olmuştu, dün anakartı gitti herhalde ekrana görüntü gelmiyor pazartesi servise göndereceğim.
Bence Loq alma.
Haricinde uygun fiyatlı hp kalıyor zaten Loq a göre daha iyi
Lenovo diye ben de onu ilk düşünmüştüm ama anakart problemlerinden dolayı vazgeçtim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Merhabalar,
Hem mühendislik öğrencisiyim hem de oyun oynamayı seviyorum bütçem 35-45 bin lira arası uzun araştırmalar sonunda bu modeli düşünüyorum başka önerileriniz var mıdır? Bu ürün nasıldır? Hall sensör sorunuyla karşılaşır mıyım?
bende aynı butcelerde laptop arıyorum

Merhabalar,
Alınır güzel fiyat 1tb ssd eklerseniz sonra iyi olur.

bende aynı butcelerde laptop arıyorum
Bu bütçede Casper gt var. Nitro v15ler var ve loq'lar var. Ama bazıları sorunlara sahip bazıları da bu fiyatta olmasına rağmen bu kadar donanıma sahip değil. En iyi ihtimal bu duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır güzel fiyat 1tb ssd eklerseniz sonra iyi olur.
Teşekkür ederim. İnşallah, bütçem olduğunda ben de planlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri