Hp Victus 16-r1700nt (BK5R0EA) alınır mı?

Obsessive

80+
Reaksiyon skoru
5
Hp Victus 16-r1700nt alıcam gibi bütçemin sınırında hp alınmaz falan demeyin öğrenciyim para basmıyorum ultra güçlü bir şey aramıyorum beni 4-5 sene idare eder mi özellikleri açısından iyi mi sizce?

Bende uzun süredir araştırıyorum gördüklerim arasında en iyisi bu

VRAMI kaç gb?

45 bine çıkabiliyorsan yeni nesil 50 ile başlayan ekran kartlarına yönel

Bende uzun süredir araştırıyorum gördüklerim arasında en iyisi bu

VRAMI kaç gb?
Hocam epey sitesinde 8gb vram diyor büyük ihtimal öyle. Tgp emin değilim ama 120watt olabilir. Banada iyi geldi ama internet üzerinde hiç değerlendirme bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45 bine çıkabiliyorsan yeni nesil 50 ile başlayan ekran kartlarına yönel
Önerebilceğiniz var mı?

Hocam 32gb ram bulunduruyor benim attığım o fiyata kolay bulunmuyor iyi değil mi sizce?
Çok rahat upgrade edebilirsin 32 e. Fiyat farkına değmez ve pahalı. Trendyoldaki çok daha erişilebilir taksitle vs bir de 12 taksit. Satıcı da teknosa. Yani güvenilir

Hocam epey sitesinde 8gb vram diyor büyük ihtimal öyle. Tgp emin değilim ama 120watt olabilir. Banada iyi geldi ama internet üzerinde hiç değerlendirme bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerebilceğiniz var mı?
Değerlendirmeler genellikle fan sesi üzerine oda normaldir gaming laptoplarda

Çok rahat upgrade edebilirsin 32 e. Fiyat farkına değmez ve pahalı. Trendyoldaki çok daha erişilebilir taksitle vs bir de 12 taksit. Satıcı da teknosa. Yani güvenilir
Peki bu peşin fiyatına 12 taksit her kart için geçerli mi hepsiburada da vesaire hepsi için geçerli olmuyor trendyolda onu göremedim. Ve attığınız laptopun tgp değeri 75w yeterli mi sizce?

Son düzenleme:
Peki bu peşin fiyatına 12 taksit her kart için geçerli mi hepsiburada vesaire hepsi için geçerli olmuyor trendyolda onu göremedim. Ve attığınız laptopun tgp değeri 75w yeterli mi sizce?
Bonus kartlara 12 taksit. Diğer bankaların hepsine 9. Fiyatına göre performansı başarılı duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,420
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri