Hp Victus 16-r1700nt alıcam gibi bütçemin sınırında hp alınmaz falan demeyin öğrenciyim para basmıyorum ultra güçlü bir şey aramıyorum beni 4-5 sene idare eder mi özellikleri açısından iyi mi sizce?
Hocam epey sitesinde 8gb vram diyor büyük ihtimal öyle. Tgp emin değilim ama 120watt olabilir. Banada iyi geldi ama internet üzerinde hiç değerlendirme bulamadım.Bende uzun süredir araştırıyorum gördüklerim arasında en iyisi bu
VRAMI kaç gb?
Önerebilceğiniz var mı?45 bine çıkabiliyorsan yeni nesil 50 ile başlayan ekran kartlarına yönel
Bu sensör problemi bu gaming serisinde yok diye duydum doğrumudur![]()
HP Victus Gaming Laptop 15-fb2003nt Amd Ryzen 7-8845hs 16gb 1tb 8gb Rtx4060 15.6 Freedos - Fiyatı, Yorumları
HP Victus Gaming Laptop 15-fb2003nt Amd Ryzen 7-8845hs 16gb 1tb 8gb Rtx4060 15.6 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
8 nesil ryzen7 ve peşin fiyatına 12 taksit varken neden onu seçtiniz?
Hocam 32gb ram bulunduruyor benim attığım o fiyata kolay bulunmuyor iyi değil mi sizce?![]()
HP Victus Gaming Laptop 15-fb2003nt Amd Ryzen 7-8845hs 16gb 1tb 8gb Rtx4060 15.6 Freedos - Fiyatı, Yorumları
HP Victus Gaming Laptop 15-fb2003nt Amd Ryzen 7-8845hs 16gb 1tb 8gb Rtx4060 15.6 Freedos yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
8 nesil ryzen7 ve peşin fiyatına 12 taksit varken neden onu seçtiniz?
Çok rahat upgrade edebilirsin 32 e. Fiyat farkına değmez ve pahalı. Trendyoldaki çok daha erişilebilir taksitle vs bir de 12 taksit. Satıcı da teknosa. Yani güvenilirHocam 32gb ram bulunduruyor benim attığım o fiyata kolay bulunmuyor iyi değil mi sizce?
Değerlendirmeler genellikle fan sesi üzerine oda normaldir gaming laptoplardaHocam epey sitesinde 8gb vram diyor büyük ihtimal öyle. Tgp emin değilim ama 120watt olabilir. Banada iyi geldi ama internet üzerinde hiç değerlendirme bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Önerebilceğiniz var mı?
Yeni nesillerde evet yok olsada hp kabul etti zaten servislerinde durumu çözebilirsinizBu sensör problemi bu gaming serisinde yok diye duydum doğrumudur
Peki bu peşin fiyatına 12 taksit her kart için geçerli mi hepsiburada da vesaire hepsi için geçerli olmuyor trendyolda onu göremedim. Ve attığınız laptopun tgp değeri 75w yeterli mi sizce?Çok rahat upgrade edebilirsin 32 e. Fiyat farkına değmez ve pahalı. Trendyoldaki çok daha erişilebilir taksitle vs bir de 12 taksit. Satıcı da teknosa. Yani güvenilir
Bonus kartlara 12 taksit. Diğer bankaların hepsine 9. Fiyatına göre performansı başarılı duruyorPeki bu peşin fiyatına 12 taksit her kart için geçerli mi hepsiburada vesaire hepsi için geçerli olmuyor trendyolda onu göremedim. Ve attığınız laptopun tgp değeri 75w yeterli mi sizce?
Tamamdır hocam sağolun değerlendireceğim.Bonus kartlara 12 taksit. Diğer bankaların hepsine 9. Fiyatına göre performansı başarılı duruyor