Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4050 120watt - Ryzen 5 7640HS - 1TB SSD 29.274 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn

Eşdeğerindeki en kötü cihaz 32.000 - 33.000 bandında geziyor. Lenovo LOQ ile kafa kafaya kalitesi var fakat 7640HS işlemci çok daha iyi emsaline göre. Beklemeden alınıp geçilmeli diye düşünüyorum. Fiyatı yakın olarak Acer Nitro5, MSI Thin veya Cyborg, Asus TUF gibi cihazlardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. En yakını Lenovo LOQ ama o da daha iyi bir indirime girmedi. 16inç olması ayrı güzellik fakat LOQ serisi gibi %100 sRGB'si yok maalesef. Ama o açığı 1 TB SSD ve 7640HS ile tamamlayıp öne geçiyor bence. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Gürcan AYDIN
Instagram
grcnaydn
Steam
qurc4n
Twitter
grcnaydn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pttavm ve emperor :/

Maalesef haklısınız ama... Elimizde olan indirim kovalamak... Başka çare yok. Ayrıca Emperor'un bir sıkıntısını çok duymadım ya. Pazar yerlerindeki puanı da gayet iyi aslında.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

thekoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
MUHAMMED KOÇ
Aynı fiyata akakçe bana yeni de de satılıyor daha güvenilir ise oradan alınabilir
Satıcı Trendyol satıcısıyla aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcı Trendyol satıcısıyla aynı
Trendyol değil PTT AVM deki satıcı

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Anderson Talisca
Hocam satıcı emperor diğer ismi miniöde. Bu firmadan hepsiburada üzerinden laptop aldım açık kutu yolladılar onu geçtim ekran ışık süzmesinden görünmüyordu tamam neyse kullanayım dedim laptop şarj almıyordu :D İade ettim tamir edip yollayacağız tekrar dediler istemiyorum 14 gün iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim kutu açılmış iade alamayız dediler bende zaten kutu açıktı elimde video vardı dedim wpden yollamamı istediler bende yolladım video 10 dakika içinde param iade oldu. Bu firmaya bulaşmayın satıcı emperor diyince arkadaş hemen üye oldum siteye.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz

thekoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
MUHAMMED KOÇ
Hocam satıcı emperor diğer ismi miniöde. Bu firmadan hepsiburada üzerinden laptop aldım açık kutu yolladılar onu geçtim ekran ışık süzmesinden görünmüyordu tamam neyse kullanayım dedim laptop şarj almıyordu :D İade ettim tamir edip yollayacağız tekrar dediler istemiyorum 14 gün iade hakkımı kullanmak istiyorum dedim kutu açılmış iade alamayız dediler bende zaten kutu açıktı elimde video vardı dedim wpden yollamamı istediler bende yolladım video 10 dakika içinde param iade oldu. Bu firmaya bulaşmayın satıcı emperor diyince arkadaş hemen üye oldum siteye.
Eyvallah hocam vazgeçtim almaktan bunlarla ugrasılmaz demek ki

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Furkan Görür
emporeri falan geçtim P*Tavmden çorap bile almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,963
Üyeler
163,749
Son üye
erdemstandi
Top Bottom