Dediğiniz modeli bende almıştım 4060lı modelini, bende almadan önce çok araştırmıştım piyasadaki en iyi laptop oydu. İlk 5 ay güzeldi fakat donanımsal arızası ortaya çıkınca acer yetkili servisi beni çok uğraştırdı. Sırf bu servis yüzünden markayı bir daha tercih etmeyeceğim. Bilgisayar çok iyi ama servis sıkıntılı, asusun da servisine aynı yer bakıyor onu da almayacağım, lenovo veya hp alacağım. Siz bilgisayarınızı kaça satıyorsunuz? bilgisayardan memnundum ben temiz bir nitro 16 bulursam almayı düşünüyorum, hatta 4050li modellerini 30 bin TL'ye e ticaret sitelerinde görürsem alırım.Acer Nitro 16 AN16-41 modelini aldım bir ay araştırıp aldım canavar gibi model yapmışlar. Bir sene bitti çok aktif kullanmadım ama çok memnunum masa üstü toplayacağım satıyorum. Teknoloji tamamen şans işi.
Tavsiyem alacağınız hangi ürün olursa olsun araştırmadan üç beş kişi abartı şekil de ( onların forumlar da gezip insanları etkileyip yorum firma çalışanı olduğunu düşünüyorum) çok iyi dedi diye almayın bütün inceleme testlerine bakıp öyle yapın.
Benim hikaye iş yerin de gece çalışıyordum onun için almıştım zaman geçireyim diye sonra laptop yasaklanınca kaldı öyle. Evde masa üstü pc var ara sıra evde açıp güncellemesini yapıyorum. Toplam da kullandığım gün başın da 4.5 güne denk geliyor hiç kullanmadım desem yeridir. Sahibinden ilan numarasını atayım bakarsınız.Dediğiniz modeli bende almıştım 4060lı modelini, bende almadan önce çok araştırmıştım piyasadaki en iyi laptop oydu. İlk 5 ay güzeldi fakat donanımsal arızası ortaya çıkınca acer yetkili servisi beni çok uğraştırdı. Sırf bu servis yüzünden markayı bir daha tercih etmeyeceğim. Bilgisayar çok iyi ama servis sıkıntılı, asusun da servisine aynı yer bakıyor onu da almayacağım, lenovo veya hp alacağım. Siz bilgisayarınızı kaça satıyorsunuz? bilgisayardan memnundum ben temiz bir nitro 16 bulursam almayı düşünüyorum, hatta 4050li modellerini 30 bin TL'ye e ticaret sitelerinde görürsem alırım.