Neler Yeni

HP Victus 16, RTX 4060, R7-8845HS Pil Süresi ve Sıcaklık?

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mehmet Akca
IMG_0712.jpeg
Max göreceğin sıcaklık 85 derece dir oda belli başlı oyunlarda. Genel itibariyle 70 75 dereceler de geziyor sıcaklıklar. Altına stant yada soğutucu koyarsan değişir bu sıcaklıklar. 8845hs 4070 li modelini kullanıyorum. Stalker 2 Full grafikler de 3 4 saatin sonun da 76 dereceyi geçmedi Laptop. Performans mod fanlar 4500 devire sabit fanları full açarsam biraz daha düşüyor. Batarya süresi kullanacağınız moda göre değişir. Gaming Hub programında balanced modda 3 - 3,5 saat eco modda da 5 saat ve üzerini alabilirsiniz. Tabi burda ekran parlaklığını kısar 144hz yi de 60 a çekerseniz daha fazla süreler alma ihtimaliniz yüksek.

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüleMax göreceğin sıcaklık 85 derece dir oda belli başlı oyunlarda. Genel itibariyle 70 75 dereceler de geziyor sıcaklıklar. Altına stant yada soğutucu koyarsan değişir bu sıcaklıklar. 8845hs 4070 li modelini kullanıyorum. Stalker 2 Full grafikler de 3 4 saatin sonun da 76 dereceyi geçmedi Laptop. Performans mod fanlar 4500 devire sabit fanları full açarsam biraz daha düşüyor. Batarya süresi kullanacağınız moda göre değişir. Gaming Hub programında balanced modda 3 - 3,5 saat eco modda da 5 saat ve üzerini alabilirsiniz. Tabi burda ekran parlaklığını kısar 144hz yi de 60 a çekerseniz daha fazla süreler alma ihtimaliniz yüksek.
Tam ihtiyacım olan süreler ve sıcaklıklar gerçekten. Stant mı yoksa soğutucu mu daha mantıklı sizce hocam? Bana stand almak daha mantıklı geliyor. Soğutucularda da alt kısmı kapanmış oluyor ya bir şekilde, standlarda boşluk daha çok olduğu için daha iyi olur gibi düşünüyorum.

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mehmet Akca
Tam ihtiyacım olan süreler ve sıcaklıklar gerçekten. Stant mı yoksa soğutucu mu daha mantıklı sizce hocam? Bana stand almak daha mantıklı geliyor. Soğutucularda da alt kısmı kapanmış oluyor ya bir şekilde, standlarda boşluk daha çok olduğu için daha iyi olur gibi düşünüyorum.
Ben yıllardır soğutucu kullanıyorum. Stant ile soğutucu arasında çok fazla sıcaklık farkı olacağını da zannetmiyorum bir kaç derece anca. Soğutucular ızgaralı olduğu ve laptobun altında hava sirkülasyonu yarattığı için Laptop fanları havayı rahatça alıyor zaten. Soğutucunun dezavantajı da yok değil aslında tozu fazla biriktirebiliyor arada temizlemek gerekiyor temizlemezsen bu tozları direk laptoba gönderiyor. Bunlara dikkat edersen soğutucu da alabilirsin.

savinien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yıllardır soğutucu kullanıyorum. Stant ile soğutucu arasında çok fazla sıcaklık farkı olacağını da zannetmiyorum bir kaç derece anca. Soğutucular ızgaralı olduğu ve laptobun altında hava sirkülasyonu yarattığı için Laptop fanları havayı rahatça alıyor zaten. Soğutucunun dezavantajı da yok değil aslında tozu fazla biriktirebiliyor arada temizlemek gerekiyor temizlemezsen bu tozları direk laptoba gönderiyor. Bunlara dikkat edersen soğutucu da alabilirsin.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Canx06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
can

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru