Sizce bu laptop 33500tlye alınır mı? 8640h işlemci hakkında bir bilgim yok, sadece hp sitesinde 5ghz turbo hızı olduğu yazıyor.
bu attığım linkteki laptopun 1 tblisıni mi aldinizben victus by hp gaming laptop 16 s0xx 1tb teknosa dan aldım memnunum
6 taksit yok.
Benimkisi modeli farklıbu attığım linkteki laptopun 1 tblisıni mi aldiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 taksit yok
Ekranı çok önemli değil benim için.İnceleme videolarına baktığımda da throttle pek görmedim, fps değerleri gayet iyiydi.Ayrıca işlemcisi benim attığıma gore kotuLenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR i5-12450HX 8GB 512 GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 15.6'' FHD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
victus tavsiye etmiyorum kalitesiz konumu okuyarak bilgi edinebilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-neden-alinmamali-koetue-yanlari-nelerdir.893876/
bilgisayarın kendisi throttle ile geliyor zaten limit ve throttle FPS değerleri iyi ama Frametime baktınız mı? anakartın dandikliğinden drop yediğini söyleyen var yabancı kaynakları araştırır iseniz basitçe erişebilirsiniz çok kalitesiz bir laptop mühendislik olarak.Ekranı çok önemli değil benim için.İnceleme videolarına baktığımda da throttle pek görmedim, fps değerleri gayet iyiydi.
Dostum 45-50K bandında bunu önerir misin? Veya daha iyi fp ürünü varsa atabilir misin?Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR i5-12450HX 8GB 512 GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 15.6'' FHD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
victus tavsiye etmiyorum kalitesiz konumu okuyarak bilgi edinebilirsiniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/victus-16-neden-alinmamali-koetue-yanlari-nelerdir.893876/
MSI in üst seviye dışında bir laptopunu tavsiye etmem 4070 li bir acer predator helios neo alabilirsiniz gene intel işlemcili ve HX li tabi i7 ama attığınız MSI daki işlemciden güçlü i9 ile alakası yok ama olayın katana limitli olduğu için biraz sorun yaşatabilir ama şunu diyebilirim ki katana limit ile beraber düzgün çalışabilir fakat ekran kartı 105 watt gerektiği yerde beslemeyebilir ve işlemci limitli gerektiği yerde güç alamaya bilir bundan dolayı kendinden limitli cihazları tavsiye etmiyorum.Dostum 45-50K bandında bunu önerir misin? Veya daha iyi fp ürünü varsa atabilir misin?
Üstat valla ne alacağımı şaşırdım. Acer Predator o fiyatlarda yok ya. Hepsi 50k üstü. RTX4070'li o fiyat bandında yok maalesef. En son Dell G16 alıp geçeceğim. Bunaldım yeminle. Neye el atsak bir sorunu çıkıyor.MSI in üst seviye dışında bir laptopunu tavsiye etmem 4070 li bir acer predator helios neo alabilirsiniz gene intel işlemcili ve HX li tabi i7 ama attığınız MSI daki işlemciden güçlü i9 ile alakası yok ama olayın katana limitli olduğu için biraz sorun yaşatabilir ama şunu diyebilirim ki katana limit ile beraber düzgün çalışabilir fakat ekran kartı 105 watt gerektiği yerde beslemeyebilir ve işlemci limitli gerektiği yerde güç alamaya bilir bundan dolayı kendinden limitli cihazları tavsiye etmiyorum.
Cpu 28 watt değilmiş.Ürünün işlemcisi 8640h olarak görünüyor ama 8645hs olarak gönderiyor hp.Hpnin böyle saçmalıkları hep oluyor.Cpu 45w bunda.
Dell g16 çok daha sorunlu asus a15 lere bakın derim.Üstat valla ne alacağımı şaşırdım. Acer Predator o fiyatlarda yok ya. Hepsi 50k üstü. RTX4070'li o fiyat bandında yok maalesef. En son Dell G16 alıp geçeceğim. Bunaldım yeminle. Neye el atsak bir sorunu çıkıyor.