Neler Yeni

HP Victus 16 Sıcaklık değerlerini nasıl test ederim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem
Bir kaç gün öncesinde RTX 4060 Ryzen 5 7640hs işlemcili laptop aldım. RDR2 Yükledim ultrada 65 derece ortalama (CPU). Ağır yük altında kaç derecelere çıktığını görmek istiyorum.

Güvenilir şekilde nasıl test edebilirim, önerilerinizi bekliyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
İşlemci için Cinebench, Ekran kartı için Superposition, FurMark deneyebilirsin.
Ayrıca o laptopın soğutması fazla güzel. Çok ağır yük altında kalmadıkça alıştığımız laptop sıcaklık değerlerine çıkmazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci için Cinebench, Ekran kartı için Superposition, FurMark deneyebilirsin.
Ayrıca o laptopın soğutması fazla güzel. Çok ağır yük altında kalmadıkça alıştığımız laptop sıcaklık değerlerine çıkmazsın.
Sağlıklı sonuç için kaç dk test yapılmalı. Furmark Testi 7 dk boyunca yaptım ve 5. dakikadan sonra 69-70 derecede sabit kaldı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Sağlıklı sonuç için kaç dk test yapılmalı. Furmark Testi 7 dk boyunca yaptım ve 5. dakikadan sonra 69-70 derecede sabit kaldı.
furmark icin 6-7dk yeterli olacaktir zaten amac ne kadar yukari ciktigini gormek.
superposition ve cinebench zaten otomatik ayarlarla geliyor

fenci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Onur Yasin Kışla
Aynı laptop bende de var ısınmıyor :) OMEN Gaming Hub programını indir oradan fan ayarları vb. yapabilir, anlık sıcaklık(CPU) değerlerine bakabilirsin. Geforce Experience ile de ekran kartı kullanım ayrıntılarına bakabilirsin. Bir şey sormak istiyorum sizin de laptop şarjını 100 iken fişten çektikten kısa süre(3-8dk.) sonra 94'e iniyor mu? Müsait olunca dener misiniz merak ettim de

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı laptop bende de var ısınmıyor :) OMEN Gaming Hub programını indir oradan fan ayarları vb. yapabilir, anlık sıcaklık(CPU) değerlerine bakabilirsin. Geforce Experience ile de ekran kartı kullanım ayrıntılarına bakabilirsin. Bir şey sormak istiyorum sizin de laptop şarjını 100 iken fişten çektikten kısa süre(3-8dk.) sonra 94'e iniyor mu? Müsait olunca dener misiniz merak ettim de
hocam simdi denedim ama oyle bir durum olmuyor gibi 3-8 dk bekledim dediginiz gibi.

Top Bottom