Yardım HP victus 16 ve Asus kullanıcıları yardım

Videoda gördüm. Her neyse. Aslında ben HP victus aldım 7840HS olanı ama 3 saatte şarj oluyordu. İade ettim. 30 dakikada %50 olması lazımdı. 30 dakikada %18 şarj oldu. Baya yavaştı şarjı. Bu Asus kaç saatte şarj olur acaba? Veya bana gelen üründe mi sorun vardı acaba?
Unutma ki teknoloji maalesef risk işi. Özellikle iyi araştırmadıysan. Genelde zaten oyun laptoplarında pil çabuk tükenebilir. Siz pilin dolmamasından bahsetmişsiniz. Belki yazılımsal bir problem vardı. Ya da bir ayarını bilmiyorsunuz dur. Belki adaptörü sorunludur. Mesela ben Lenovo Legion 5 pro almıştım çok önceden adaptörü sıkıntılı olduğu için şarj etmiyormus. Adaptörü değiştirince sorun çözüldü. Youtube da özellikle yabanci kanallardan izle. İçin sinene kadar en küçük ayrıntıyı bile araştır ve sonra bu bilgileri karşılaştır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus malzeme kalitesi, soğutması daha iyi diye düşündüm ama sanırım yanıldım. Satın alan kişinin bir yorumynda ve şimdi HmzaY adlı kişi söyledi. Asusdan vazgeçtim.

Tekrar HP alsam mı yani yine en mantıklı o duruyor. Tek düşüncem PC nin kendi özelliği mi böyle yani 3 saatte mı şarj oluyor. Ama bu seferde 30 dakikada %50 şarj olduktan sonra olması lazımdı. O da olmadı. Bilmiyorum ne alacağımı.

Hocam 35k ya kadar alınabilecek en iyi 4060 laptop hangisi sizce? Veya o attığım victus sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.54.5
Biraz araştırayım çünkü bende laptop bakıyorum şuan. Hem çok pahalı olsun istemiyorum. Zaten oyunları genelde en düşük ayarlarda oynuyorum. Zaten bu tip bilgisayarlar riot oyunlarını ve cs go gibi oyunları rahat oynatır. Hikayeli oyunlar yüksek ayarlarda zorlar. Bunun dışında ben apex legend seviyorum ve gerçekten ekran kartını çok zorlayan bir oyun. Genelde alacağım bilgisayarları bu oyuna göre seçiyorum. Eğer işe yarar bir bilgi elde edersem buraya yazarım.

Unutma ki teknoloji maalesef risk işi. Özellikle iyi araştırmadıysan. Genelde zaten oyun laptoplarında pil çabuk tükenebilir. Siz pilin dolmamasından bahsetmişsiniz. Belki yazılımsal bir problem vardı. Ya da bir ayarını bilmiyorsunuz dur. Belki adaptörü sorunludur. Mesela ben Lenovo Legion 5 pro almıştım çok önceden adaptörü sıkıntılı olduğu için şarj etmiyormus. Adaptörü değiştirince sorun çözüldü. Youtube da özellikle yabanci kanallardan izle. İçin sinene kadar en küçük ayrıntıyı bile araştır ve sonra bu bilgileri karşılaştır.
Hocam ben onu alırken 2-3 günümü verdim. Bakmadığım laptop kalmadı. Zaten o aldığım hala daha en iyisi, onda sorun yok. Pil ve YouTube konusunda video bulamadım. Bulsam zaten izlerdim de. Ama evet dediğinizi yaşadım. Şans işi teknoloji. Acaba bir model düşüp tekrar alsam mı diye düşünüyorum. Yani o zamanlar pahalıydı 7640 HS olanı 31k ve Asus 36k idi. Şimdi ikisi de indirime girdi. Kararsız kaldım baya.

Tek düşüncem PC nin kendi özelliği mi böyle yani 3 saatte mı şarj oluyor. Ama bu seferde 30 dakikada %50 şarj olduktan sonra olması lazımdı. O da olmadı. Bilmiyorum ne alacağımı.
hocam cihaz boşta yada ekran kapalıyken
1693247617128.png

Bu şekilde olması lazım, fullenmesi 3 saat sürebilir bataryaya zarar vermemek için . Ama 0 50 arası 30dk diyor

Asus malzeme kalitesi, soğutması daha iyi diye düşündüm ama sanırım yanıldım. Satın alan kişinin bir yorumynda ve şimdi HmzaY adlı kişi söyledi. Asusdan vazgeçtim.

Tekrar HP alsam mı yani yine en mantıklı o duruyor. Tek düşüncem PC nin kendi özelliği mi böyle yani 3 saatte mı şarj oluyor. Ama bu seferde 30 dakikada %50 şarj olduktan sonra olması lazımdı. O da olmadı. Bilmiyorum ne alacağımı.

Hocam 35k ya kadar alınabilecek en iyi 4060 laptop hangisi sizce? Veya o attığım victus sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.54.5
bence victus, artan para ile ekipman dizersin.

Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde olması lazım, fullenmesi 3 saat sürebilir bataryaya zarar vermemek için . Ama 0 50 arası 30dk diyor

Hocam 1 saatte %42 oldu. Yani imkansız gibi bir şey. Dediğinizi biliyorum. Hatta yanlış yaptığımı düşünüp, önce laptop kapalıyken denedim. 30/18 oldu. Sonra +30dk da uyku moduna aldım. 1 saatte 42 oldu. 2 saat daha bekledim 100 oldu. Hatta %97-100 arası 30 dakikada oldu. 10 dakikada %1 şarj oldu. Win 11 pro driverler falan günceldi.

Alıntıyı görüntüle

Kafamda zaten o var da. Pili canımı sıkıyor. Daha önce deneyimlemeseydim düşünmeden alırdım. İndirime girdi bir de.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca laptopfirsati.com diye bir site duydunuz mu?

Son düzenleme:
Pili canımı sıkıyor.
Dediğim gibi hocam düzgün ürün alırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Büyük ihtimal sizdeki adaptördeydi sıkıntı. Bir de HP de akıllı şarj diye bir şey var, pil kullanımınızı önce öğrenmesi gerekiyor sonra hızlı şarj işlemi ve batarya kullanım değerleri fark ediyor.

Arkadaşlar HP victus 16 kullanıcıları yardım edin. Laptop almayı düşünüyorum da aklımda kalan tek soru şu. Asus ve HP'nin

Pil süresi kaç saat gidiyor ve kaç saatte şarj oluyor?
Onun dışında laptop almayı düşünüyorum. Asus veya HP kullanmaktan Memnun musunuz? Yoksa alttaki Asus'umu alayım? Asus'un Bazı yorumlarında "performans modunda 2 saat gidiyor, çok ısınıyor" gibi yorumlar gördüm.
Bütçe MAX 35K

victusa bulaşma bence omen ya da rog yada nitro bak

Dediğim gibi hocam düzgün ürün alırsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Büyük ihtimal sizdeki adaptördeydi sıkıntı. Bir de HP de akıllı şarj diye bir şey var, pil kullanımınızı önce öğrenmesi gerekiyor sonra hızlı şarj işlemi ve batarya kullanım değerleri fark ediyor.
Anladım hocam. Peki monster veya Casper alınır mı sizce?

Eğer vergi indirimi için soruyorsan ben GameGaraj öneririm MSİ kasaları güzel
Yok indirim için değil. Öyle olsa HP omen veya MSI çekerdim 4070 veya 4080 alırdım. Normal olarak Casper veya Monster alınır mı sizce?

victusa bulaşma bence omen ya da rog yada nitro bak
O kadar zengin değilim maalesef. Kalite konusunda çok çok iyidirler ama 50k dan başlıyorlar.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,291
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri