rivieratuna
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Unutma ki teknoloji maalesef risk işi. Özellikle iyi araştırmadıysan. Genelde zaten oyun laptoplarında pil çabuk tükenebilir. Siz pilin dolmamasından bahsetmişsiniz. Belki yazılımsal bir problem vardı. Ya da bir ayarını bilmiyorsunuz dur. Belki adaptörü sorunludur. Mesela ben Lenovo Legion 5 pro almıştım çok önceden adaptörü sıkıntılı olduğu için şarj etmiyormus. Adaptörü değiştirince sorun çözüldü. Youtube da özellikle yabanci kanallardan izle. İçin sinene kadar en küçük ayrıntıyı bile araştır ve sonra bu bilgileri karşılaştır.Videoda gördüm. Her neyse. Aslında ben HP victus aldım 7840HS olanı ama 3 saatte şarj oluyordu. İade ettim. 30 dakikada %50 olması lazımdı. 30 dakikada %18 şarj oldu. Baya yavaştı şarjı. Bu Asus kaç saatte şarj olur acaba? Veya bana gelen üründe mi sorun vardı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Biraz araştırayım çünkü bende laptop bakıyorum şuan. Hem çok pahalı olsun istemiyorum. Zaten oyunları genelde en düşük ayarlarda oynuyorum. Zaten bu tip bilgisayarlar riot oyunlarını ve cs go gibi oyunları rahat oynatır. Hikayeli oyunlar yüksek ayarlarda zorlar. Bunun dışında ben apex legend seviyorum ve gerçekten ekran kartını çok zorlayan bir oyun. Genelde alacağım bilgisayarları bu oyuna göre seçiyorum. Eğer işe yarar bir bilgi elde edersem buraya yazarım.Asus malzeme kalitesi, soğutması daha iyi diye düşündüm ama sanırım yanıldım. Satın alan kişinin bir yorumynda ve şimdi HmzaY adlı kişi söyledi. Asusdan vazgeçtim.
Tekrar HP alsam mı yani yine en mantıklı o duruyor. Tek düşüncem PC nin kendi özelliği mi böyle yani 3 saatte mı şarj oluyor. Ama bu seferde 30 dakikada %50 şarj olduktan sonra olması lazımdı. O da olmadı. Bilmiyorum ne alacağımı.
Hocam 35k ya kadar alınabilecek en iyi 4060 laptop hangisi sizce? Veya o attığım victus sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.54.5