HP victus 16 vs Lenovo Loq vs Acer Nitro V16

Reaksiyon skoru
21
Bütçe
45000
R1 modelli sorunsuz Hall sensör sorunu yok. Ekranı ve malzeme kalitesi kötü.

Ekranı iyi şarjı az gidiyor. HP'ye göre işlemcisi düşük Ryzen modelli model anakart problemi az oluyor deniyor.

Ekranı çok iyi işlemcisi de iyi malzeme kalitesi hakkında bilgim yok. Ekran kartı kaç watt onu da bilmiyorum.

Mühendislik ve oyun için kullanacağım. Hangisini tercih etmeliyim?

bence acer nitro v16 daha güncel sorunlardan arındırılmış bi model tercih edilebilir

Seçtiğiniz cihazların dandiklik
1758272888860.webp

43500TL Bu veya
Bütçe artarsa şuna bakın

Nitro V16 85W GPU ve 135W adaptörle geliyor. Battery drain ve performans kaybı kaçınılmaz olacaktır.
4000 Serisi ekran kartlı victus ve lenovo loq lara bulaşmayın. Biri hall sensör diğeri de anakart yakma ihtimali olan cihazlar.

Alıntıyı görüntüle
43500TL Bu veya
Bütçe artarsa şuna bakın
fazla çıkmak istemiyorum, işimi görsün yeter. 5050 4060 gibi performans verir mi bilmiyorum birde game garaj markası hakkında bilgim yok. O yüzden bu üç model ucuz ve iş görür gibi sadece sorunu olmasın yeterli. Bu bantta öneri iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartı 85w olduğuna eminmisin
Satıcı öyle cevap verdi.

Nitro V16 85W GPU ve 135W adaptörle geliyor. Battery drain ve performans kaybı kaçınılmaz olacaktır.
4000 Serisi ekran kartlı victus ve lenovo loq lara bulaşmayın. Biri hall sensör diğeri de anakart yakma ihtimali olan cihazlar.
5000 serisi de 50k civarı o kadar çıkmak istemiyorum. Bu fiyat bandında alabileceğim sorunsuz oyun oynatan ve işimi görecek laptop yoksa çıkabilirim, anlatabilmişimdir kendimi umarım.

fazla çıkmak istemiyorum, işimi görsün yeter. 5050 4060 gibi performans verir mi bilmiyorum birde game garaj markası hakkında bilgim yok. O yüzden bu üç model ucuz ve iş görür gibi sadece sorunu olmasın yeterli. Bu bantta öneri iyi olur.

Satıcı öyle cevap verdi.
5050 4060a yakın performans verecektir. Attığınız her cihaz riskli ve sorun yaşanma ihtimali yüksek olan cihazlar o sebeple gamegaraj en mantıklısı olacaktır. Gamegarajın bu serisinde 5070ti a kadar aynı soğutma kullanılıyor o açıdan problem yaşamazsınız. Servis desteğinin de iyi olduğu söyleniyor.

Alıntıyı görüntüle
43500TL Bu veya
Bütçe artarsa şuna bakın
En az 1tb SSD 16gb ramli modeller almak istiyorum. Game garaj yeni nesil ama 5050 sonuçta 60 performansı vermez diye düşünüyorum.4060 5060 gibi ekran kartlı model olursa iyi olur.

R1 modelli sorunsuz Hall sensör sorunu yok. Ekranı ve malzeme kalitesi kötü.

Ekranı iyi şarjı az gidiyor. HP'ye göre işlemcisi düşük Ryzen modelli model anakart problemi az oluyor deniyor.

Ekranı çok iyi işlemcisi de iyi malzeme kalitesi hakkında bilgim yok. Ekran kartı kaç watt onu da bilmiyorum.

Mühendislik ve oyun için kullanacağım. Hangisini tercih etmeliyim?
Victus.

alınacak laptoplar alınmayacak laptoplar listenize baktım. Ben de birkaç gündür araştırıp dediklerinizi duydum. Bu fiyat bandında attığım hp iyi bence değil mi, 5-10k daha versek yine benzer özellikte laptoplar var.

alınacak laptoplar alınmayacak laptoplar listenize baktım. Ben de birkaç gündür araştırıp dediklerinizi duydum. Bu fiyat bandında attığım hp iyi bence değil mi, 5-10k daha versek yine benzer özellikte laptoplar var.
43500a 14700hxlü olan satıldı amazonda ama o indirim iyiydi bir daha gelir mi bilmem.14500hx olan da iyi.

Geri