Cihaz TV yt kanalının şu ana kadar dediği bilgilerin 1 kere yanlış olduğunu görmedimElinde ürün olmadan inceleme yapanlara bakmayın.
"Soğutmada 15.6 iyi değil diyorlar"
"Kullanılan plastik kasadan ötürü menteşe esniyor"
böyle boş videolara bakmayın. dediği her şey bütün laptoplarda yapılabielcek temel yorumlar.
Elinde ürün olmadan incelemeyi yapmış. O yüzden herkesin yapabileceği yorumları yapıyor. Bazı yerlerde eksik var çünkü bizzat ürün elimde.Cihaz TV yt kanalının şu ana kadar dediği bilgilerin 1 kere yanlış olduğunu görmedim
Kuzenimde aldı. İşlemci i5 ama nesilini hatırlayamadım. 4050 6gb kart ve 16gb ram var. Bir kere şikayetini duymadım ki sülalenin o meşhur elektrikçisi benim.Dostlar bu video bana ait değil ama forumda HP VİCTUS alınır mı ısınıyor vs. diyen çok var o yüzden bu videoyu izlemenizi öneririm victus alacaklar için
baya ısınma sorunu yokmuş knk xd3 gün önce 4070 li olanını aldım ürün mükemmel ısınma sorunu vs. yok CPU Max 85 i gördüm sonra 79-80 lerde çalıştı gpu ise Max 81 dedi kullanımı falan çok hoş hiçbir sorunu yoktur
40dk lık %100 kullanımda Max gördüğüm değeri söyledim sonra CPU 78-79 larda çalıştı, gpu ise Max 81 dedi sonra 76-77 de çalıştıbaya ısınma sorunu yokmuş knk xd
%100 kullanım dediğin stress testi herhalde, oyunlarda 75 derece üstüne çıkıyorsa yine kötü40dk lık %100 kullanımda Max gördüğüm değeri söyledim sonra CPU 78-79 larda çalıştı, gpu ise Max 81 dedi sonra 76-77 de çalıştı
Gaming laptop alıyorsun sıvı soğutmalı masaüstü PC almıyorsun bu değerler gaming laptop için oldukça iyi burada bir şey anlatıyoruz şakrabanlığın lüzumu yok
kesinlikle katılıyorum bu değerler gayet normal40dk lık %100 kullanımda Max gördüğüm değeri söyledim sonra CPU 78-79 larda çalıştı, gpu ise Max 81 dedi sonra 76-77 de çalıştı
Gaming laptop alıyorsun sıvı soğutmalı masaüstü PC almıyorsun bu değerler gaming laptop için oldukça iyi burada bir şey anlatıyoruz şakrabanlığın lüzumu yok