Ben de alamadım şuan12 taksit yapabilseydim alacaktım. Finansbank 4 taksitten fazlasını vermedi
Ben de alamadım şuan12 taksit yapabilseydim alacaktım. Finansbank 4 taksitten fazlasını vermedi
ingden istedim ben de 12 taksit, vermedi. 4 istesem verecek miydi acaba olmayınca toplu verip aldım12 taksit yapabilseydim alacaktım. Finansbank 4 taksitten fazlasını vermedi
Ben de nitro 5 bakıyordum en son 19 bine gördüm ki 22 satanlar var daha 5 dk önce sipariş verdim bu fiyata cidden kaçırmak istemedimBu akşam Nitro 5 almıştım tam da. Aralarında güç olarak bayağı fark var, bilmiyorum bunu alır mıydım ama iyiymiş fiyat.
Ürün kaç watt? Alan arkadaşlar hiç baktı mı? Yoksa dümdüz aldınız mı?Victusun tasarımı cok guzel cok ince ve biraz küçük. laptop dediğin zaten sade bir tasarıma sahip olmalı
Sıkıntı orada.Victusun tasarımı cok guzel cok ince ve biraz küçük. laptop dediğin zaten sade bir tasarıma sahip olmalı
Hocam oyun testlerini açın izleyin kac derece ona gore yazın herkes bilgilensinSıkıntı orada.
Teknolojimiz buna izin vermiyor.
150w civarı güç çeker, ısınır. Gereksiz ince yapmalarına ayar oluyorum.
Kanka işlem limitini arttırŞuan elimde var kartta para ama şöyle bi hata çıkıyo karşıma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatalı bi durumda yok