- Bütçe
- 50000
İyi günler 50k bütçe birazda pay olabilir 4070 li bir laptop arıyorum ve hp victus özellikleri bakımından hoşuma gitti sizce alınır mı veya 4070 li laptop olarak ne önerirsiniz link i veriyorum
7940hs varsa onu al yoksa bu iyidir.İyi günler 50k bütçe birazda pay olabilir 4070 li bir laptop arıyorum ve hp victus özellikleri bakımından hoşuma gitti sizce alınır mı veya 4070 li laptop olarak ne önerirsiniz link i veriyorum
Hocam hepsiburada sitesinde vadesiz 6 taksit olduğu için oradan baktım bu pc de orada 58 k o kadar vermeye değer mi zaten limitim 50 k normalde 1 2 bin çıkmıştım yukarı55k ile rog serisine de bakılabilir
Asus Rog Strix G16 G614JI-N3187 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Strix G16 G614JI-N3187 i7-13650HX 16 GB 1 TB SSD RTX4070 16" Dos Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Ben bulamadım hocam7940hs varsa onu al yoksa bu iyidir.
4060 lı olanı kullanıyorum. memnunum . tek sorun az önce öğrendiğim kadarıyla ssd 1 tb tan fazla artırılmıyormuş. çok saçma bir şekilde. senin baktığın modelde farklı olabilir ama benimkinde böyle maalesefİyi günler 50k bütçe birazda pay olabilir 4070 li bir laptop arıyorum ve hp victus özellikleri bakımından hoşuma gitti sizce alınır mı veya 4070 li laptop olarak ne önerirsiniz link i veriyorum
bende 2 ay ertelemeli 6 taksitle aldım. hepsiburada o yönden çok iyiHocam hepsiburada sitesinde vadesiz 6 taksit olduğu için oradan baktım bu pc de orada 58 k o kadar vermeye değer mi zaten limitim 50 k normalde 1 2 bin çıkmıştım yukarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bulamadım hocam
Aynen bende taksit yüzünden hb ye bakıyorum o yüzden asus rog 5 k fazla verilir mi bilemedim4060 lı olanı kullanıyorum. memnunum . tek sorun az önce öğrendiğim kadarıyla ssd 1 tb tan fazla artırılmıyormuş. çok saçma bir şekilde. senin baktığın modelde farklı olabilir ama benimkinde böyle maalesef
bende 2 ay ertelemeli 6 taksitle aldım. hepsiburada o yönden çok iyi
Hocam laptopun özellikleri çok iyi gözüküyor ama fiyatı fazla uygun geldi acaba bir sıkıntısı mı vardır kronik olarak. Kullanan tanıyor musunuz
Aynı satıcı burada daha uyguna satıyor. Victus'un özellikleri iyi duruyor. Alınabilir. https://www.n11.com/urun/hp-victus-...tu-bilgisayar-40490691?magaza=teknoryabilisimİyi günler 50k bütçe birazda pay olabilir 4070 li bir laptop arıyorum ve hp victus özellikleri bakımından hoşuma gitti sizce alınır mı veya 4070 li laptop olarak ne önerirsiniz link i veriyorum
Hocam hepsiburada da vadesiz taksit var onun için oraya bakıyorumAynı satıcı burada daha uyguna satıyor. Victus'un özellikleri iyi duruyor. Alınabilir. https://www.n11.com/urun/hp-victus-...tu-bilgisayar-40490691?magaza=teknoryabilisim
Biraz baktım sanırım görselden farklı ürün gönderiyorlarmış ama ürün de bir sıkıntı var mı bilmiyorum çünkü çok uygun geldiHocam Watt konusunda acer önde
ekran yenileme de Victus
ekran parlaklık ve panel kalitesi konusunda Acer önde
Klasman olarak ise Acer predator klasmanı HP omen serisi
Hangisi üstün geliyor araştırıp karar sizin
@$ilent hocam
Acer predator 4070 mi Victus 16 4070 mi
4 taksit falan yaptıracaksan N11 üstünden alman mantıklı olur. Hepsiburada da 6 ay'a kadar vade koymuyor görünüyor.Hocam hepsiburada da vadesiz taksit var onun için oraya bakıyorum
Biraz baktım sanırım görselden farklı ürün gönderiyorlarmış ama ürün de bir sıkıntı var mı bilmiyorum çünkü çok uygun geldi
6 yapılır hocam sanırım4 taksit falan yaptıracaksan N11 üstünden alman mantıklı olur. Hepsiburada da 6 ay'a kadar vade koymuyor görünüyor.
Sadece bu acer marka laptop kafamı karıştırdı görselden farklı ürün geliyormuş ama özellikler falan aynı işlemci olarak çok iyi geldi i7 13700 hx r7 7840 dan daha iyi sanırım aklımı çelen nokta o siz ne düşünüyorsunuz6 yapılır hocam sanırım
Hocam birde acerın ekranı kaç hzHocam Watt konusunda acer önde
ekran yenileme de Victus
ekran parlaklık ve panel kalitesi konusunda Acer önde
Klasman olarak ise Acer predator klasmanı HP omen serisi
Hangisi üstün geliyor araştırıp karar sizin
@$ilent hocam
Acer predator 4070 mi Victus 16 4070 mi