Neler Yeni

HP Victus 4070+R7-7840HS CS2 FPS sorunu

Gurkanpiro

80+ Gold
Hocam panel konusundan haberim var 45NTSC olduğunu bilerek satın aldım amazonda taksit fiyatları iyi olduğu için eğer ki değişim konusunda bir sorun çıkar mı hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam herşeyi tam oyun içi ayarlar yüksekte test ediyorum.
yuksekte tabı okadar fps verır bende rx 6700 var o bıle yuksek ayarlarda 80 90 fps verıyor

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Hocam cihaztv nin son incelediği bi hp victus modeli var 48k ya baya sağlam duruyor. Onu siparil vermeyi düşünüyoruz testleirde güzel o da baya övüyor
Yeni tuf 49999 a çok daha iyi bir seçenekti 4k zamn yemiş

Herkese selam, yakın bir zamanda HP Victus S0007NT kod adındaki laptopu satın aldım ve bugün elime ulaştı. Sorunsuz şekilde kurulum yapıp tüm güncellemeleri yaptıktan sonra oyun FPS testi yapmak için, CS2 ölüm kalım maçı girdim ve gördüğüm FPS değerleri beni açıkçası üzdü. Normalde 200 altına düşmemesi en son 190 civarı görmesi gereken laptop 120 hatta 90 FPS'lere kadar düştü buradaki sorunun kaynağı nedir tam olarak çözemedim. Oturup saatlerce çabaladım hatta sıfır bir kurulum yaptım fakat değişen bir durum olmadı bu durumda ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek birisi var mı? Bu konuya hakim birisi yardımcı olursa çok sevinirim. (HP Omen hub üzerinde performans modunda Advanced ayarı açık şekilde discrete modunda.)
Ram tek slot mu

yuksekte tabı okadar fps verır bende rx 6700 var o bıle yuksek ayarlarda 80 90 fps verıyor
Alakası yok 1080p de 200 vermeli laptop da olsa

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Hocam panel konusundan haberim var 45NTSC olduğunu bilerek satın aldım amazonda taksit fiyatları iyi olduğu için eğer ki değişim konusunda bir sorun çıkar mı hocam ?

Hocam herşeyi tam oyun içi ayarlar yüksekte test ediyorum.
Amazon tr yetkilileri genel olarak çok iyi çalışanlar, şimdiye kadar bir sürü olay oldu daha sorun çıkarmadılar fiyat avantajını bile iade ediyorlar

yuksek ayarlarda dıyor hocam oyunun detayı fazla fps yiyor

yuksek ayarlarda dıyor hocam oyunun detayı fazla fps yiyor
Düz 4070 2k full+ full de 200 fps alıyorum rx 6700 den güçlü bir kart hocam laptopuda 1080 de verir o fps yi

darkprrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Karabacak
Yeni tuf 49999 a çok daha iyi bir seçenekti 4k zamn yemiş

Ram tek slot mu

Alakası yok 1080p de 200 vermeli laptop da olsa
Ram 2x8 hocam

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Herkese selam, yakın bir zamanda HP Victus S0007NT kod adındaki laptopu satın aldım ve bugün elime ulaştı. Sorunsuz şekilde kurulum yapıp tüm güncellemeleri yaptıktan sonra oyun FPS testi yapmak için, CS2 ölüm kalım maçı girdim ve gördüğüm FPS değerleri beni açıkçası üzdü. Normalde 200 altına düşmemesi en son 190 civarı görmesi gereken laptop 120 hatta 90 FPS'lere kadar düştü buradaki sorunun kaynağı nedir tam olarak çözemedim. Oturup saatlerce çabaladım hatta sıfır bir kurulum yaptım fakat değişen bir durum olmadı bu durumda ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek birisi var mı? Bu konuya hakim birisi yardımcı olursa çok sevinirim. (HP Omen hub üzerinde performans modunda Advanced ayarı açık şekilde discrete modunda.)
Birtek ram kaynaklı darboğaz yiyor olabilirsşn tek slot 4800 cl değeride yüksek bir ramse

darkprrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Karabacak
Amazon tr yetkilileri genel olarak çok iyi çalışanlar, şimdiye kadar bir sürü olay oldu daha sorun çıkarmadılar fiyat avantajını bile iade ediyorlar

Düz 4070 2k full+ full de 200 fps alıyorum rx 6700 den güçlü bir kart hocam laptopuda 1080 de verir o fps yi
Eğer öyleyse hocam yarın direkt iletişime geçip değişim isteyeceğim.

Gurkanpiro

80+ Gold

detaylar fazla acılınca yıyor pcyı

Arabasevdalısı

80+ Bronze
Garip o zaman, dediğim gibi amazondan direk değişim ypamaya çalışın amazon çoğunlukla sıfır ürün gönderirken serviste yenilenmiş cihaz vb gönderilmeside yaygın

detaylar fazla acılınca yıyor pcyı
1440p 16x e bile çekiyorum ona rağmen 1440 p çözünürlüğünde 200 fps alıyorum, mantıken bu adamın 1080 p de laptop gpu su olarak aynı fps yi alması lazım

Gurkanpiro

80+ Gold
Garip o zaman, dediğim gibi amazondan direk değişim ypamaya çalışın amazon çoğunlukla sıfır ürün gönderirken serviste yenilenmiş cihaz vb gönderilmeside yaygın

1440p 16x e bile çekiyorum ona rağmen 1440 p çözünürlüğünde 200 fps alıyorum, mantıken bu adamın 1080 p de laptop gpu su olarak aynı fps yi alması lazım
masallah hocam hangı ekran kartını kullanıyorsunuz

darkprrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Bora Karabacak

Hocam zaten cihaz tv test etmiş aynı cihazı 200 altına düşmüyor bu garibime gitti yarın bi iletişime geçeyim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,951
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom