Neler Yeni

Yardım Hp victus alınır mı %100 sRGB muhabbeti doğru mu ?

Farex

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
tamam 65k olsun hadi max 70 olsun öner buluruz bi 10k daha
Bende G15 5530 kullanıyordum. Dell in eski kasalarında sorunlar vardı 13.nesil ve sonrasında düzeltildi bende de i5*13450hx olanı vardı hem ekran hem işlemci ve ekran kartı konusunda on numara bu özellikte laptop yok.

hikmetkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hikmet kuş
Bende G15 5530 kullanıyordum. Dell in eski kasalarında sorunlar vardı 13.nesil ve sonrasında düzeltildi bende de i5*13450hx olanı vardı hem ekran hem işlemci ve ekran kartı konusunda on numara bu özellikte laptop yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
peki sence victus alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alalım dostum o zaman kafayı yicem artık laptop araştırmaktan her bu güzelmiş dediğim laptopta ya ekran sıkıntı ya işlemci sıkıntı ya soğutma sıkıntı adama gibi bir şey bulamadım 60k para vermişken de güzel bir şey almak istiyor insan
3 aydır HP Victus 16 r1045nt kullanıyorum. Rami 32ye yükselttim. Hiç bir oyunda hiç bir sorun yaşamadım. Isınma sorunu da yaşamadım. Ama monitörü (Monitörün kötü olduğunu biliyordum) ve kasası kötü. Ben harici monitör ile kullanıyorum o yüzden monitör konusunda sıkıntım yok ki önceki monster abra a5 v15.1 dizüstü bilgisayarımla aynı ekrana sahip zaten. Kasa kısmına gelirsek monster bilgisayarımdan daha kalitesiz o kadar söyleyeyim. Bunlar haricinde yukarıda da dediğim gibi performans ve ısınma konusunda hiç bir sorun yaşamadım. Bütçe yükselmezse bunlar göz önünde bulundurularak alınabilir. Ama önceki yorumda da belirttiğim gibi sizin attığınız modelin ekranı iyi. Ryzen olanlarda tek ssd slotu var diye biliyorum. Onu da bi kontrol edin.

hikmetkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hikmet kuş
3 aydır HP Victus 16 r1045nt kullanıyorum. Rami 32ye yükselttim. Hiç bir oyunda hiç bir sorun yaşamadım. Isınma sorunu da yaşamadım. Ama monitörü (Monitörün kötü olduğunu biliyordum) ve kasası kötü. Ben harici monitör ile kullanıyorum o yüzden monitör konusunda sıkıntım yok ki önceki monster abra a5 v15.1 dizüstü bilgisayarımla aynı ekrana sahip zaten. Kasa kısmına gelirsek monster bilgisayarımdan daha kalitesiz o kadar söyleyeyim. Bunlar haricinde yukarıda da dediğim gibi performans ve ısınma konusunda hiç bir sorun yaşamadım. Bütçe yükselmezse bunlar göz önünde bulundurularak alınabilir. Ama önceki yorumda da belirttiğim gibi sizin attığınız modelin ekranı iyi. Ryzen olanlarda tek ssd slotu var diye biliyorum. Onu da bi kontrol edin.
bütçe 60 65 i zorlar belki max 70 pcye göre

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
Kardeşim malesef 65k ya kadar düzel bir laptop çok zor ki ben bu yüzden düzgün güzel 2. el 2-3 aylık kullanılmış garantili cihazlar öneriyorum. hem uygun oluyor hemde güzel bir laptoba sahip olmuş oluyorsun.
söylediğiniz şey tutarlı bir şey değil. ne demek 65k ya kadar güzel bir laptop çok zor. güzelden kastınız ne ? kalite ise saçmalıyorsunuz. donanımda minimum 4070 vb. gibi kriterleriniz varsa olabilir.
asus rog strix g16 kullanıyorum. fp cihaz değil farkındayım. gidip hp victus alıp sorun yaşayacağıma veya dandik plastik taşıyacağıma gider adam gibi bir cihaz alırım.

hikmetkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hikmet kuş
söylediğiniz şey tutarlı bir şey değil. ne demek 65k ya kadar güzel bir laptop çok zor. güzelden kastınız ne ? kalite ise saçmalıyorsunuz. donanımda minimum 4070 vb. gibi kriterleriniz varsa olabilir.
asus rog strix g16 kullanıyorum. fp cihaz değil farkındayım. gidip hp victus alıp sorun yaşayacağıma veya dandik plastik taşıyacağıma gider adam gibi bir cihaz alırım.
link atabilir misin

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
link atabilir misin
link atamam. Almadigim saticinin urununu ovmem. Teknoryayi asla tavsiye etmem . Birazdan konuyu guncelleyecegim thh surecini kazandim. Asusun servisi de cok kotu haberin olsun. Bunlari goz onunde bulundurup asus alabilirsin

Farex

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Kardeşim saçmalayıorum. Adam akıllı sorunsuz mükemmel ürün yok veya servisi çok iyi laptop yok tek servis konusunda üzmeyen MSI onunda katana serisi var fakat fhd panel kullanıyorç

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emir
Kardeşim saçmalayıorum. Adam akıllı sorunsuz mükemmel ürün yok veya servisi çok iyi laptop yok tek servis konusunda üzmeyen MSI onunda katana serisi var fakat fhd panel kullanıyorç
haklısınız, ben de her konuda mükemmel bir cihaz olduğunu sanmıyorum. ya servisinde ya da ürününde hep bir yerde bir şey eksik oluyor.

berk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk
Dün victusun siparişini verdim ben.
Şu an için en mantıuklısı o duruyor bu fiyat bandına

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Onur Yücel
Türk milletini mal yerine koyup dolandırmaya çalışan bir markayı tercih etmem. Ekstra olarak servisi b*k gibi.
Dolandırma olayı ne dostum bilgim yok açıklayabilir misin ?
Ayrıca servisinin mükemmel olmasından dolayı çok beğeniyordum ben 2021 de almıştım victus. Hala her şeyime hem anında cevap hem de çok yardımcı oluyorlar diye baya beğeniyordum açıkçası ama bahsettiğin olaydan haberim yok

Top Bottom