Hp victusun bu modeli alınır mı?

Fiyat aralığında çok iyi seçim, şahsen ben de bu bütçede laptop alacak olsam 4070 bunu alırdım.

Fiyat aralığında çok iyi seçim, şahsen ben de bu bütçede laptop alacak olsam 4070 bunu alırdım.
fakat biraz araştırdım ve %100 sRGB ekran yazıyor fakat farklı bir ekran gönderiyorlarmış bu içimde bir şüphe uyandırdı bu ibare hakkında bir bilginiz var mı dolandırılmak istemiyorum yani

fakat biraz araştırdım ve %100 sRGB ekran yazıyor fakat farklı bir ekran gönderiyorlarmış bu içimde bir şüphe uyandırdı bu ibare hakkında bir bilginiz var mı dolandırılmak istemiyorum yani
Seri içinde farklı panellere rastlayanlar olmuş, evet. Fakat ben bunun çok üst düzey sıkıntı yaratacağını sanmıyourum. Sonuçta bu fiyat bandında her şeyi mükemmel 4070'de bu paralara imkansız zaten. En kötü durumda, zaten belirtilen nitelikleri taşımadığı gerekçesiyle iade seçeneği doğar. Maalesef marka/modellerde kimileri ekran tarafında daha iyi, kimileri diğer donanımlara yükleniyor. Dediğim gibi her şeyi mükemmel olunca da zaten bu paralara olmuyor.

40k üstü laptop alacaksan HP hiç önermem bizzat ben kullandım yaşadım tecrübe edindim. Burada bu alınır diyen çocuklara uyup alıp 2 3 hafta sonra sorun çıkıp konu açan kişiler var dikkat et.

Ekran kartı kaç watt satıcıya sordum cevap gelmedi henüz ?
Bende bu laptop u araştırıyorum almak üzereyim sorun yaşayan arkadaş varsa bildirirse iyi olur?
Zaten bugün ufakta olsa zam yapmışlar.

Ekran kartı kaç watt satıcıya sordum cevap gelmedi henüz ?
Bende bu laptop u araştırıyorum almak üzereyim sorun yaşayan arkadaş varsa bildirirse iyi olur?
Zaten bugün ufakta olsa zam yapmışlar.
120w diye biliyorum ama kesin bilgi değil

Hp Türkiyeyi aradım 120 w olduğu söylendi.
Ben de dün satın aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri