Neler Yeni

Hp victusun bu modeli alınır mı?

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Bu bütçede nokta atışı model. Harika seçim bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
salih
BENCEDE GAYET FIYAT OLARAKDA ALINIR AL HEMEN

Satriani

80+ Bronze
Fiyat aralığında çok iyi seçim, şahsen ben de bu bütçede laptop alacak olsam 4070 bunu alırdım.

hikmetkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hikmet kuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat aralığında çok iyi seçim, şahsen ben de bu bütçede laptop alacak olsam 4070 bunu alırdım.
fakat biraz araştırdım ve %100 sRGB ekran yazıyor fakat farklı bir ekran gönderiyorlarmış bu içimde bir şüphe uyandırdı bu ibare hakkında bir bilginiz var mı dolandırılmak istemiyorum yani

Satriani

80+ Bronze
fakat biraz araştırdım ve %100 sRGB ekran yazıyor fakat farklı bir ekran gönderiyorlarmış bu içimde bir şüphe uyandırdı bu ibare hakkında bir bilginiz var mı dolandırılmak istemiyorum yani
Seri içinde farklı panellere rastlayanlar olmuş, evet. Fakat ben bunun çok üst düzey sıkıntı yaratacağını sanmıyourum. Sonuçta bu fiyat bandında her şeyi mükemmel 4070'de bu paralara imkansız zaten. En kötü durumda, zaten belirtilen nitelikleri taşımadığı gerekçesiyle iade seçeneği doğar. Maalesef marka/modellerde kimileri ekran tarafında daha iyi, kimileri diğer donanımlara yükleniyor. Dediğim gibi her şeyi mükemmel olunca da zaten bu paralara olmuyor.

Farex

80+ Silver
40k üstü laptop alacaksan HP hiç önermem bizzat ben kullandım yaşadım tecrübe edindim. Burada bu alınır diyen çocuklara uyup alıp 2 3 hafta sonra sorun çıkıp konu açan kişiler var dikkat et.

berk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk
Ekran kartı kaç watt satıcıya sordum cevap gelmedi henüz ?
Bende bu laptop u araştırıyorum almak üzereyim sorun yaşayan arkadaş varsa bildirirse iyi olur?
Zaten bugün ufakta olsa zam yapmışlar.

hikmetkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
hikmet kuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı kaç watt satıcıya sordum cevap gelmedi henüz ?
Bende bu laptop u araştırıyorum almak üzereyim sorun yaşayan arkadaş varsa bildirirse iyi olur?
Zaten bugün ufakta olsa zam yapmışlar.
120w diye biliyorum ama kesin bilgi değil

berk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berk
Hp Türkiyeyi aradım 120 w olduğu söylendi.
Ben de dün satın aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,650
Üyeler
163,356
Son üye
Yas1nwq
Top Bottom