Hocam servis aradı ve bana onaylandığını söyleyip form gönderdilerDoa raporu aldın mı?
Yenisini sipariş ettiklerini ancak yurt dışından geleceğini bununda 6/8 hafta süreceğini söyledilerHocam servis aradı ve bana onaylandığını söyleyip form gönderdiler
Üzücü bir durum. Sağlık olsun hocamHocam servis aradı ve bana onaylandığını söyleyip form gönderdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yenisini sipariş ettiklerini ancak yurt dışından geleceğini bununda 6/8 hafta süreceğini söylediler
Sizce yurt dışından geliyor oluşu doğal mıdır neden stokta varken verilmez bilgiliniz var mıdırÜzücü bir durum. Sağlık olsun hocam
Satıcı firma kim?Sizce yurt dışından geliyor oluşu doğal mıdır neden stokta varken verilmez bilgiliniz var mıdır
Anladığım kadarıyla satıcı firma ile hiçbir alakam yok çünkü tüm işi HP yüklendi ancak aldığım firma Media MarktSatıcı firma kim?
Umarım erken gelir de tadını çıkarabilirm hocam ne diyeyimHp servisi iyi ama. Bayağı ilgililer.
yönetmeliğe göre yurt dışından fabrikadan yeni çıkıyor diye biliyorumMerhabalar konuyu tekrar gündeme getirmek mecburiyetindeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün incelendi ve sorunun onlardan kaynaklı olduğu ortaya çıktı ve sonunda haklı bulundum ancak bana ürünü sipariş ettiklerini ve ürünün yurt dışından geleceğini söylediler bu süreç 6/8 haftayı bulurmuş normal midir... Neden stoktan vermek yerine yurt dışından sipariş ediliyor anlamış diilm hala mağduriyet çekiyorum
Hocam çok geç değil mi ya aşırı derecede oyalandım baya yordularyönetmeliğe göre yurt dışından fabrikadan yeni çıkıyor diye biliyorum
bu işlem biraz sancılı evet aslında garanti belgesinde yazıyor hepsi ama kimse okumuyor ben de ilk defa gönderiğim zaman okumuştum gerçekten de 6 8 hafta içerisinde yurt dışından temin ediliyor ürün yani bayadır uygulanan bir şeyHocam çok geç değil mi ya aşırı derecede oyalandım baya yordular
Süreci hızlandırmamın yolu yok değil mibu işlem biraz sancılı evet aslında garanti belgesinde yazıyor hepsi ama kimse okumuyor ben de ilk defa gönderiğim zaman okumuştum gerçekten de 6 8 hafta içerisinde yurt dışından temin ediliyor ürün yani bayadır uygulanan bir şey