SeSSizBeLa02
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
2,3 ay önce bir HP Victus 16 laptop aldım ancak kullanmak nasip olmadı şarj sorunu oluştu ve servise gitti geldiğinde sorun düzelmiş ancak işlemci 98/100 derecelere çıkıyordu ve geldikten 1 gün sonra kapandı bir daha da açılmadı bu sebepten dolayı değişim talebi oluşturulup sonuç olarak haklı bulundum ancak süreç hiç de kısa ilerlemiyor hâlâ da mağdur ediliyorum... Sınavlarım için aldım fakat sınavlar bitti hâlâ kullanamıyorum herneyse dostlarım en sonunda onay sonucu yenisi sipariş edildi ancak yenisi yurt dışından geliyor dendi bu da ortalama 6/8 hafta sürermiş anlık duraksayıp nne dememe sebep oldu neden mi
Çünkü onca ay bekletilip bir iki ay daha beni bekletecekleri gerçeği canımı sıkıyor sizce onca 4060 stoğu varken neden satın aldığım yerden yenisini elden verip bekletmemek yerine yurtdışından sipariş edilmiş olabilir bilgisi olan yazarsa sevinirim
Sabret diyeceksiniz ancak ihtiyacım oluyor ve aradığımda elimde olmaması canımı sıkıyor
ne düşünüyorsunuz
Çünkü onca ay bekletilip bir iki ay daha beni bekletecekleri gerçeği canımı sıkıyor sizce onca 4060 stoğu varken neden satın aldığım yerden yenisini elden verip bekletmemek yerine yurtdışından sipariş edilmiş olabilir bilgisi olan yazarsa sevinirim
Sabret diyeceksiniz ancak ihtiyacım oluyor ve aradığımda elimde olmaması canımı sıkıyor