Ekran kartı driverlerim güncel . Omen hub denen uygulamada zaten oyun modu yok ***** saçma şeyler var herşeyi fullsem dahi bir şey değişmiyorEkran kartı,chipset bios falan güncel mi oyun modunu kapalı ise aç yüksek performans yap,güç seçeneklerinde dikkat et en iyi performans ayarlar windows 11 de msi afterburnerdan değerlerine bak bir bence ekran kartı ne kadar kullanıyor bana düşük değerde ise tam devreye girmiyor demektir
Oyun modu vardır windows 11 de onu dene oradan yüksek performansa ata güç seçeneklerinden dengeli ve ya yüksek performans varsa oradan en üst performansa ayarla tarzı bir şey yazıyordu onu yap önerim msi afterburner kur dahili ve harici ne kadar ekran kartı ne kadar kullanıyor orada her şey ortaya çıkar işi biliyorsan bir bios güncel mi kontrol et genelde laptoplarda çok basit oluyor,belki harici ekran kartın devreye girmiyor bir de laptop mu bu arada vsync falan açık mı oyunda unuttuysan bir bak fpsyi kısıtlamasınEkran kartı driverlerim güncel . Omen hub denen uygulamada zaten oyun modu yok ***** saçma şeyler var herşeyi fullsem dahi bir şey değişmiyor
cihazım laptop windos11 o ayarları yaptım sadece bios güncel mi bilmiyorum bakmadım fakat bios ile bu kadar fark yaratır mı bu bilgisayarın min 200 fps aşağı göstermemesi gerikiken ben 60 70 zor alıyorumOyun modu vardır windows 11 de onu dene oradan yüksek performansa ata güç seçeneklerinden dengeli ve ya yüksek performans varsa oradan en üst performansa ayarla tarzı bir şey yazıyordu onu yap önerim msi afterburner kur dahili ve harici ne kadar ekran kartı ne kadar kullanıyor orada her şey ortaya çıkar işi biliyorsan bir bios güncel mi kontrol et genelde laptoplarda çok basit oluyor,belki harici ekran kartın devreye girmiyor bir de laptop mu bu arada vsync falan açık mı oyunda unuttuysan bir bak fpsyi kısıtlamasın
bunları da yap aygıt yöneticisin de ekran kartın gözüküyor dimi dediğim gibi msi afterburner indir kullanımını bilmiyorsan netten bak çok basit ekran kartın devreye giriyor mu girmiyor mu bak ekran kartının mhz si ne durumda kontrol et baktın hiçbir şekilde devreye girmiyor belki donanımsal problem vardır benim çok eski hp laptopum vardı oyun laptopu değildi ama harici ekran kartına bağlanmıyordu aylarca öyle kullandım anakart değiştirildi sonra umarım sen de öyle bir sorun yokturcihazım laptop windos11 o ayarları yaptım sadece bios güncel mi bilmiyorum bakmadım fakat bios ile bu kadar fark yaratır mı bu bilgisayarın min 200 fps aşağı göstermemesi gerikiken ben 60 70 zor alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bundan kaynaklı olabilir mi