Neler Yeni

HP Victus Gaming 15-FA1033NT almayı düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Taşkıran
Victus 16 alın ,Victus15 pişman ettirir. Pişmaniye ye daha az pişman olursun.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Victusun Intel işlemcili modelleri alınmaz. Aşırı ısınması var. Uğraştırır durur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Faruk SAKMAK
@soul alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıldır ?
Victus 16 alın ,Victus15 pişman ettirir. Pişmaniye ye daha az pişman olursun.

lusyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Efe
Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında bulduğum en iyi laptop bu gibime geldi. Laptopu çok zorlayan biri değilim ama almışken de imkanım varken iyi bir şey almak isterim. 35K'ya kadar bütçemi yükseltebilirim. Farklı önerileriniz link ve açıklamalı olarak yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bazi kişiler hp victus 15 almayin vs. Demiş şahsen kullaniyorum su anda Valorant oynuyorum 3050ti ryzen 7 6850h mi öyle bir şey var gayet güzel soğutması da gayet iyi hicbir problen yasamadim victus 15 ürünleri gayet iyi kısacası?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Faruk SAKMAK
Bazi kişiler hp victus 15 almayin vs. Demiş şahsen kullaniyorum su anda Valorant oynuyorum 3050ti ryzen 7 6850h mi öyle bir şey var gayet güzel soğutması da gayet iyi hicbir problen yasamadim victus 15 ürünleri gayet iyi kısacası?
anladım hocam teşekkür ederim değerlendireceğim.

soul

80+ Silver
@soul alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıldır ?
ısınmıyorsa alınır ama ben victus önermem kalitesiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Arslan
Linkteki ürünü almayı düşünüyorum. Bu fiyat aralığında bulduğum en iyi laptop bu gibime geldi. Laptopu çok zorlayan biri değilim ama almışken de imkanım varken iyi bir şey almak isterim. 35K'ya kadar bütçemi yükseltebilirim. Farklı önerileriniz link ve açıklamalı olarak yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Asus tuf serisi veya acer nitro iyidir
Yalnız servisleri de göz anına alırsak asus kadar kötü servisi olan daha görmedim
Acer nitro iyidir tabi malzeme kalitesi yani bu dış kapak vs hp kadar iyi değil
Hp victus 15 değil de 16 alınır

Top Bottom