HP Victus Gaming 16-S0055NT alınır mı?

atidotwav

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar selam 30-32k civari bir bütçem var. Mühendislik eğitimim ve oyun oynamak için bir laptop almayı düşünüyorum. Bu modelde iyi bir indirim var şu anda. Ne diyorsunuz alınır mı? Benzer fiyatlarda başka önerileriniz varsa onları da yazabilirseniz çok sevinirim.

HP Victus Gaming 16-S0055NT​

ben de aynı mühendislik eğitimi ve oyun için araştırıyorum. indirimde de olunca aklım bunda kaldı hp olması bir tık içime sinmedi bilen biri yol gösterebilir mi?

Arkadaşlar selam 30-32k civari bir bütçem var. Mühendislik eğitimim ve oyun oynamak için bir laptop almayı düşünüyorum. Bu modelde iyi bir indirim var şu anda. Ne diyorsunuz alınır mı? Benzer fiyatlarda başka önerileriniz varsa onları da yazabilirseniz çok sevinirim.

HP Victus Gaming 16-S0055NT​

alınır hocam güzel laptop dur

ben de aynı mühendislik eğitimi ve oyun için araştırıyorum. indirimde de olunca aklım bunda kaldı hp olması bir tık içime sinmedi bilen biri yol gösterebilir mi?
3050ti olanı yaklaşık 6 ay kullandım gayet memnun bıraktı. Monsterdan sonra batarya ve hoparlör olarak 10/10 memnun kalmıştım. Notebook soğutucusu ve usb çoklayıcı kesinlikle tavsiye ediyorum. Usb çıkışları bence yetersiz. Tam yük altında daha serin çalışması için soğutucu alırsanız daha stabil çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri