Neler Yeni

HP Victus Gaming 16 Ryzen 5 5600H RTX 3060 19.999 TL

Merturok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert
Cihazı 2 gündür kullanıyorum ben de kısa vadede tecrübelerimi aktarayım. Tüm güncellemeleri vs yaptım sorun yaşayan arkadaşların yaşadığı sorunlarla ben karşılaşmadım. Tamamen şans işi.

1-Rdr2,gta5,warzone ve PUBG oyunlarını ultra ayarlarda yaklaşık 2şer saat oynadım. WASD kısmını oyunlara başlamadan önce ölçtüm 26 derece iken 3-4 saat sonra 30 dere civarındaydı ve ısı hissetmedim.

2- GPU boşta 40 oyunlarda max 76 dereceyi gördü. CPU boşta 45 oyunlarda 85 civarıydı bu ekran kartı ve işlemci için bilmiyorum normal mi bu dereceler bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Sanki işlemci bana fazla geldi ama ilginçtir ben bu sıcaklığı hiç hissetmedim.

3-Bazı arkadaşların RAM’leri farklı markalarmış benimki Samsung 2x4

4- Makine boştayken ses seviyesi ideal rahatsız etmeyecek düzeyde. Oyunlarda haliyle fanlar devreye giriyor evet sesli ama abartılı bir ses yok yani beni rahatsız etmedi. Kulaklık kullanıyorsanız duymazsınız bile.

Tabi bunlar 2 günlük tecrübeler. Sağlıklı bir geri dönüt için uzun süre kullanmak lazım. Özetle 2 günlük kullanım sonrası cihazdan çok memnunum bence tam bir f/p ürünü (şuan ki piyasaya göre). Umarım uzun vadede üzmez
Hocam aynı modeli almayı düşünüyorum da şuan nasıl düşünceleriniz alınır mı acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,381
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom