Tam tersi laptoplarda amd işlemci tercih etmek daha mantıklı çünkü tdp değerleri intele göre daha düşük olduğundan daha az ısınır ve daha az güç harcarlarLaptoplarda amd alınmaz
Tamam bilgi için yeni nesil amd işlemcilerini bilmiyorumTam tersi laptoplarda amd işlemci tercih etmek daha mantıklı çünkü tdp değerleri intele göre daha düşük olduğundan daha az ısınır ve daha az güç harcarlar
Belki ilk çıkan mobil Ryzen işlemciden bahsediyor olabilirsiniz veya FX işlemci mobil işlemcilerden. Şimdi çıkan ve son 3 yıl Ryzen işlemciler verimli serin çalışıyor rakibine göre. 4nm ile düşük güçte yüksek performans sağlıyor bu sayede Intel'e göre daha az W çekiyor ve 10-15 derece daha serin çalışıyor. Bunu da limitli sanan bazı arkadaşlara ilgilenme oyunlar da ve render da önemli olan performans nasıl o önemli.Pek oyun oynamıyorum laptop da sadece işlerimi görüyorum önceki laptobumda oyun filan da oynuyordum masaüstünde amd kullanıyorum
Linç yemenin sebebi yeni nesil AMD işlemcileri biliyormuş gibi iddia etmen ve sağ solda eskiden kalma bilgileri güncelmiş gibi sunuyorsun.Ne güzel linç yiyorum hoşuma gitti
Benim hatam ben de insanım arkadaşlar kusura bakmayın ben son nesil işlemcileri kullanmadım eski eski laptop umda vardı diye söyledimBelki ilk çıkan mobil Ryzen işlemciden bahsediyor olabilirsiniz veya FX işlemci mobil işlemcilerden. Şimdi çıkan ve son 3 yıl Ryzen işlemciler verimli serin çalışıyor rakibine göre. 4nm ile düşük güçte yüksek performans sağlıyor bu sayede Intel'e göre daha az W çekiyor ve 10-15 derece daha serin çalışıyor. Bunu da limitli sanan bazı arkadaşlara ilgilenme oyunlar da ve render da önemli olan performans nasıl o önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linç yemenin sebebi yeni nesil AMD işlemcileri biliyormuş gibi iddia etmen ve sağ solda eskiden kalma bilgileri güncelmiş gibi sunuyorsun.
İ5 10300h da aynı şekil 95derece oluyoralınır benim i7 12650h 95 derece oluyor cs oynarken
Aaa benimki de aynı böyle .dBenim i5-1300H cayır cayır 90-99 dereceden inmiyor yani.
gittiği yere kadar hocam. 1 sene daha dayansın. Sonra güncelleme vakti geliyor zatenİ5 10300h da aynı şekil 95derece oluyor
Aaa benimki de aynı böyle .d
Max pes21 cs forza4 oynuyorum zaten bu beni daha coook götürürgittiği yere kadar hocam. 1 sene daha dayansın. Sonra güncelleme vakti geliyor zaten
yani arkadaşlar laptoplar ısınır intel amd fark etmiyorİ5 10300h da aynı şekil 95derece oluyor
Aaa benimki de aynı böyle .d
FSR 3 mod kurun hocam ,daha da götürür o zaman siziMax pes21 cs forza4 oynuyorum zaten bu beni daha coook götürür
Burada marka değil laptop kasa modeli karşılaştırmak lazım. Üst segment alınca da çözülmüyor o iş. Çünkü orada da performans artıyor. Serin çalışan laptoplar baya nadir.yani arkadaşlar laptoplar ısınır intel amd fark etmiyor
aynen öyle ama bir söylentiye inanan herkes söylentiyi güçlendiriyorFSR 3 mod kurun hocam ,daha da götürür o zaman sizi
Burada marka değil laptop kasa modeli karşılaştırmak lazım. Üst segment alınca da çözülmüyor o iş. Çünkü orada da performans artıyor. Serin çalışan laptoplar baya nadir.
Bunu da raporlayalım, belki ceza alır .dyani arkadaşlar laptoplar ısınır intel amd fark etmiyor