Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus Gaming AMD Ryzen 5 7640HS 16GB 512GB SSD RTX4050 28.500TL

GirayHan

80+ Platinum

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
Ne güzel linç yiyorum hoşuma gitti

SunSet

80+
Pek oyun oynamıyorum laptop da sadece işlerimi görüyorum önceki laptobumda oyun filan da oynuyordum masaüstünde amd kullanıyorum
Belki ilk çıkan mobil Ryzen işlemciden bahsediyor olabilirsiniz veya FX işlemci mobil işlemcilerden. Şimdi çıkan ve son 3 yıl Ryzen işlemciler verimli serin çalışıyor rakibine göre. 4nm ile düşük güçte yüksek performans sağlıyor bu sayede Intel'e göre daha az W çekiyor ve 10-15 derece daha serin çalışıyor. Bunu da limitli sanan bazı arkadaşlara ilgilenme oyunlar da ve render da önemli olan performans nasıl o önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne güzel linç yiyorum hoşuma gitti
Linç yemenin sebebi yeni nesil AMD işlemcileri biliyormuş gibi iddia etmen ve sağ solda eskiden kalma bilgileri güncelmiş gibi sunuyorsun.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
muhammed samet
Belki ilk çıkan mobil Ryzen işlemciden bahsediyor olabilirsiniz veya FX işlemci mobil işlemcilerden. Şimdi çıkan ve son 3 yıl Ryzen işlemciler verimli serin çalışıyor rakibine göre. 4nm ile düşük güçte yüksek performans sağlıyor bu sayede Intel'e göre daha az W çekiyor ve 10-15 derece daha serin çalışıyor. Bunu da limitli sanan bazı arkadaşlara ilgilenme oyunlar da ve render da önemli olan performans nasıl o önemli.

Linç yemenin sebebi yeni nesil AMD işlemcileri biliyormuş gibi iddia etmen ve sağ solda eskiden kalma bilgileri güncelmiş gibi sunuyorsun.
Benim hatam ben de insanım arkadaşlar kusura bakmayın ben son nesil işlemcileri kullanmadım eski eski laptop umda vardı diye söyledim

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
İ5 10300h da aynı şekil 95derece oluyor

Aaa benimki de aynı böyle .d
gittiği yere kadar hocam. 1 sene daha dayansın. Sonra güncelleme vakti geliyor zaten

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Max pes21 cs forza4 oynuyorum zaten bu beni daha coook götürür
FSR 3 mod kurun hocam ,daha da götürür o zaman sizi

yani arkadaşlar laptoplar ısınır intel amd fark etmiyor
Burada marka değil laptop kasa modeli karşılaştırmak lazım. Üst segment alınca da çözülmüyor o iş. Çünkü orada da performans artıyor. Serin çalışan laptoplar baya nadir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
FSR 3 mod kurun hocam ,daha da götürür o zaman sizi

Burada marka değil laptop kasa modeli karşılaştırmak lazım. Üst segment alınca da çözülmüyor o iş. Çünkü orada da performans artıyor. Serin çalışan laptoplar baya nadir.
aynen öyle ama bir söylentiye inanan herkes söylentiyi güçlendiriyor

xTURANN

80+ Silver
yani arkadaşlar laptoplar ısınır intel amd fark etmiyor
Bunu da raporlayalım, belki ceza alır .d

HP Victus Serisinde, Intel İşlemciler, AMD'ye oranla ısınıyor. Kaldı ki başka cihazlar, başka configde ürünler kullananlar da belirtiyor, intel xx işlemcim var, 90 - 99 arasında diye.

Bilgi birikiminiz yoksa, kullandığınız cihaz yoksa ve ben biliyorum mantığında ilerliyorsanız yorum yapmayın.
Monster aldım fan sesinden uyuyamıyorum, x cihaz aldım görüntüsü güzel ama ısınıyor ve fan sesi var, diyen çok.

Bizzat söylüyorum, 1 eylülden beri Victus 16 - S0023NT Kodlu cihazı kullanıyorum. GOW Gibi Bir Oyunda Ultra Ayarlarda 75 Dereceyi bile görmeden oyunu bitirdim. Kasası kötü olabilir, plastik ama "leş" seviyesinde değil. Ekran kalitesi kötü olabilir, ( bence kötü ( Dahili GPU Açarsanız ) ) fiyatına oranla iyi.

Kısacası ;
Araştırmanı iyi yaparsan, doğru cihaz seçimi yaparsan sorun çok nadir karşına çıkar.
Mesela ben asus rog, tuf, msi baktım. Victus 16'yı gördüm ve aldım. Niye, Tam anlamıyla F/P cihazıydı. Birde ısınmadığını görünce, aldım geçtim.
"VICTUS SERISINDE, INTEL ISLEMCILER AMD'YE ORANLA ISINIYOR. GENEL OLARAK INTEL LAPTOPLAR ISINIYOR, AMD'NIN SON SERI ISLEMCILERI GAYET BASARILI.." Tabii marka, ürünü için soğutma tarafına emek harcadıysa..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom