Yardım HP Victus Gaming Laptop Bu fiyata alınır mı?

Serdar7

80+
Reaksiyon skoru
60

HP Victus Gaming Laptop with 16.1" FHD Display, 144Hz, Intel Core i7-14700HX, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070 (8GB),​

48000tl iyi midir? satacak olsam kaça satabilirim? ürün sıfır. Daha iyi önerisi olan var mı?

Alınmaz

hangisitede bu fiyat piyasanın gerisinde epey

Hocam düşünmeden al geç çevremde kullanan kişiler çok memnun laptop ve adaptörün ağırlığı biraz sıkıntı o da çok sorun olmaz diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HP Victus Gaming Laptop with 16.1" FHD Display, 144Hz, Intel Core i7-14700HX, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070 (8GB),​

48000tl iyi midir? satacak olsam kaça satabilirim? ürün sıfır. Daha iyi önerisi olan var mı?
bu arada bu fiyat bu laptop için çok şüphelendirici fazla ucuz

Hocam düşünmeden al geç çevremde kullanan kişiler çok memnun laptop ve adaptörün ağırlığı biraz sıkıntı o da çok sorun olmaz diye düşünüyorum

bu arada bu fiyat bu laptop için çok şüphelendirici fazla ucuz
Dell lerin sorunları çözüldü bende de var 5530 zaten .

48k bu cihaz için sudan ucuz sıfır diye satılıyorsa dikkatli olmak lazım.

Hocam bende alıcam yakında ama ağırlık sıkıntısından başka bi sıkıntıyla karşılaştın mı?
hayır. Cİhazı her yere götürdüm ve çok menunum özellikle servis konusunda benim gibi çalışan insan için çok avantajlı, ofisime gelip cihazımı yerinde onarım yaptılar yok neymiş kargoymuş servise teslim falan yok öyle bir şey

hayır. Cİhazı her yere götürdüm ve çok menunum özellikle servis konusunda benim gibi çalışan insan için çok avantajlı, ofisime gelip cihazımı yerinde onarım yaptılar yok neymiş kargoymuş servise teslim falan yok öyle bir şey
eyvallah sağolasın

Cihazda display port var mı ben monitorw bağlayıp kullanmak istiyorumda display portla daha iyi aktarım oluyomuş sanırım

Geri