Merhaba
İade edersin Hepsiburada 15 amazon 30 gün şartsız iade hakkın var. Dene bence.Merhaba
HP Victus Laptop 16 - S0014NT modelini 20 şubatta 46bin tl ye aldım fakat indirime girdi şu an 46 bin TL'ye 32gb ram ve 1tb ssd li modelını almak istiyorum şu an ki laptopa win11 pro key ile ürün anahtarı girdim iade kabul ederler mi ?
hepsiburada dan almıştım müşteri hizmetlerine yazdım eğer iade kabul etmez derlerse yine de deniyim miİade edersin Hepsiburada 15 amazon 30 gün şartsız iade hakkın var. Dene bence.
yok hocam düşünmüyorum teşekkürler.ne zaman aldigina dair bilgi vermemissin iade yapamayip satmayi dusunursen nakit sekilde alabilirim fiyat oldurenlerden degilim.
Ben olsam denerdim. 15 gün içinde cihazda senden kaynaklı hasar olmamissa almak zorundalarhepsiburada dan almıştım müşteri hizmetlerine yazdım eğer iade kabul etmez derlerse yine de deniyim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam düşünmüyorum teşekkürler.
yok hocam çok az kullandım hasar falan yok da iadeye gönderirken acaba format atıp mı yollasam içinde öyle pek bilgi de yok gerçiBen olsam denerdim. 15 gün içinde cihazda senden kaynaklı hasar olmamissa almak zorundalar