HP VİCTUS İADE EDEBİLİR MİYİM?

hacker231

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba

HP Victus Laptop 16 - S0014NT modelini 20 şubatta 46bin tl ye aldım fakat indirime girdi şu an 46 bin TL'ye 32gb ram ve 1tb ssd li modelını almak istiyorum şu an ki laptopa win11 pro key ile ürün anahtarı girdim iade kabul ederler mi ?​

ne zaman aldigina dair bilgi vermemissin iade yapamayip satmayi dusunursen nakit sekilde alabilirim fiyat oldurenlerden degilim.

Merhaba

HP Victus Laptop 16 - S0014NT modelini 20 şubatta 46bin tl ye aldım fakat indirime girdi şu an 46 bin TL'ye 32gb ram ve 1tb ssd li modelını almak istiyorum şu an ki laptopa win11 pro key ile ürün anahtarı girdim iade kabul ederler mi ?​

İade edersin Hepsiburada 15 amazon 30 gün şartsız iade hakkın var. Dene bence.

İade edersin Hepsiburada 15 amazon 30 gün şartsız iade hakkın var. Dene bence.
hepsiburada dan almıştım müşteri hizmetlerine yazdım eğer iade kabul etmez derlerse yine de deniyim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman aldigina dair bilgi vermemissin iade yapamayip satmayi dusunursen nakit sekilde alabilirim fiyat oldurenlerden degilim.
yok hocam düşünmüyorum teşekkürler.

hepsiburada dan almıştım müşteri hizmetlerine yazdım eğer iade kabul etmez derlerse yine de deniyim mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam düşünmüyorum teşekkürler.
Ben olsam denerdim. 15 gün içinde cihazda senden kaynaklı hasar olmamissa almak zorundalar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,675
Üyeler
174,416
Son üye
saittsn27
Geri