Neler Yeni

Hp victus ile asus tuf arasında kaldım ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam Asus u öneririm.

HDogus

80+ Bronze
Asus malzeme, ekran kalitesi, ddr5, 140w 4050 ile ön planda, hp işlemcisiyle ön planda. 4050 oyunlarda en fazla 105w civarı çekebiliyor oda nadir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Asus malzeme, ekran kalitesi, ddr5, 140w 4050 ile ön planda, hp işlemcisiyle ön planda. 4050 oyunlarda en fazla 105w civarı çekebiliyor oda nadir.
Asusu aldım brom yanında 1tb m2 ssd ve takviye 8gb ramde aldım inşallah üzülmeyiz ya bayadır araştırıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Dostum sadece donanım değil diğer özellikler ve marka olmasınada takıldım açıkçası. üstelik casper hala sürücü hatalarını düzeltemedi diye biliyorum kurarkenki sıkıntılar devam ediyor değiştirmedilerse. Birazda zevkime kaldı içime bu sindi öyle diyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyede hissedilsede yazı yazamayacak kadar değil. Özellikle ekrana yakın olan plastik kısım çok ısınıyor ama orayla çok işimiz olmuyor.
Benim lenovada direk bileğimizi koyduğumuz yer yanıyo aga sıcak falan değil direk alev alev yanıyo bilgisayar 😂

Ürünü aldınız mı kullanıyor musunuz ?
Hayır dün sipariş verdim vatan üzerinden bu gün kargoya verdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Sildir
Evet asus daha mantıklı gibi kaçtan satın aldın
23500 civarına geldi ancak normalde 22'ye geliyordu. Arada 6 ay vade farkından dolayı ekstra ücret ödemek zorunda kaldım. Karta 12'ye böldürdüm. Şimdi 16gb ram takviyesi yapmayı planlıyorum.
Kargoya verildi bu gün-yarın teslim edilecektir diye düşünüyorum.

Top Bottom