HP Victus kullanan arkadaşlar bakabilir mi?

beg1rov

80+
Reaksiyon skoru
0

Arkadaşlar merhaba, indirime girdiğinde 20 bin TL'ye linkteki ürünü satın aldım fakat henüz elime geçmedi, kargoya dün akşam verildi. Ürüne herkes kötü yorum yapıyor Hepsiburada'da, ürün puanı 3.7 görünüyor. Yorum da yazmıyorlar diğer alanlara yardımcı olmak adına.. İndirimle satılan bilgisayarlarda bir problem mi var kullananlar varsa yardımcı olabilir mi ? Zaten imkanlarımı zorlayarak aldım eğer ki bir sıkıntı varsa teslim almadan iade edeyim..

Dostum aynı laptoba sahibim. İstediğin soruyu sorabilirsin. Benim gözüme çarpan 1 sorun var.

Ekran sallanma sorunu. Tam olarak nedir dersek laptoba rüzgar vursa ileri geri yapıyor. Menteşesi tam sabit tutamıyor. Ama bu ciddi bir sorun mu bilmiyorum. Ben önemsemiyorum. Bazen sinir bozucuda olsa ucuz fiyata iyi işlemci iyi ram almak mutlu ediyor. Ekstra olarak oyun laptoplari arasinda en iyi batarya suresine sahip olan laptopta hp. Yine olsa yine alırdım. Görünümü bence çok şık. Ekstra soruların olursa sorabilirsin.

denildiği gibi screen whobble diye gecen bi sorunu var,buyuk bir sorun değil kullanım için güzel fiyata almışsınız zaten hayırlı olsun.

Dostum aynı laptoba sahibim. İstediğin soruyu sorabilirsin. Benim gözüme çarpan 1 sorun var.

Ekran sallanma sorunu. Tam olarak nedir dersek laptoba rüzgar vursa ileri geri yapıyor. Menteşesi tam sabit tutamıyor. Ama bu ciddi bir sorun mu bilmiyorum. Ben önemsemiyorum. Bazen sinir bozucuda olsa ucuz fiyata iyi işlemci iyi ram almak mutlu ediyor. Ekstra olarak oyun laptoplari arasinda en iyi batarya suresine sahip olan laptopta hp. Yine olsa yine alırdım. Görünümü bence çok şık. Ekstra soruların olursa sorabilirsin.
Avmye gidip özellikle inceledim almadan önce , menteşe şekline göre her laptop biraz sallanıyor kimisi çok kimisi az beni aşırı rahatsız eden bişey değil bu. Özellik olarak fiyatına göre zaten iyi. Ekranı bir tık mat geldi o kadar. Sadece hepsiburada da ki yorumlar çok kötü olunca mağaza mı sorunlu acaba diye araştırmak istedim, teşhir veya tamir olmuş cihaz falan mı gönderiyorlar acaba diye şüphelendim

Geri