Yardım HP Victus Laptop 16 - S0014NT

Reaksiyon skoru
52
Bütçe maximum 35k biraz araştırma sonucu bu bilgisayarı seçtim. Ekran kartı watt ne kadar vermişler onu bulamadım. Alınır mı bu fiyata? Sizlerin max 35k önerebileceği gaming laptop var mı?

gpu 120 watt hemen hepsinde buda öyledir,
şu model iyi ama satıcı hepsiburada veya hp store türkiye değil,
içindeki ssd 7k/5k değere sahip ve tek nvme 2 ssd yeri var, almışken 1tb ssd almanızı öneririm. 512 gb yetersiz ise, ama satıcı farklı.

gpn teknolojide ise 100 tl daha pahalı bunlar her yerde deliler gibi hp victus sattılar,

hangisi daha güvenilir geliyorsa ondan almanızı öneririm, hepsiburada kendi satıcı olduğu durumlarda kasası açılmış ram takılıp çıkartılmış ürünü bile iade aldı.

gpu 120 watt hemen hepsinde buda öyledir,
şu model iyi ama satıcı hepsiburada veya hp store türkiye değil,
içindeki ssd 7k/5k değere sahip ve tek nvme 2 ssd yeri var, almışken 1tb ssd almanızı öneririm. 512 gb yetersiz ise, ama satıcı farklı.

gpn teknolojide ise 100 TL daha pahalı bunlar her yerde deliler gibi hp victus sattılar,

hangisi daha güvenilir geliyorsa ondan almanızı öneririm, hepsiburada kendi satıcı olduğu durumlarda kasası açılmış ram takılıp çıkartılmış ürünü bile iade aldı.
Siz olsanız hangisinden alırdınız? Birde bu fiyata alabileceğim en performanslı gaming laptop bu herhalde. Başka aklınızda varsa tavsiyelere açığım.

Siz olsanız hangisinden alırdınız? Birde bu fiyata alabileceğim en performanslı gaming laptop bu herhalde. Başka aklınızda varsa tavsiyelere açığım.
Ben lenovo loq aldım en son,
Her markanın kendince sorunu avantajı dezavantajları var,
Lenovo loq yurttaşı fiyatıyla Türkiye fiyatı mantıklı geldi, gelince detaylı inceleme de yapabilirim.
28k , i513420h ddr5 ram rtx 4050. Panel, kasa vb. çoğu markadan 45k'dan sonra benzer kalite geliyor.

Fp olarak hp victus ama ben uzun ömürlü olacağını ya da ikinci elde para edip etmeyeceğini emin olamadım ve almadım ( 1 ay önce abime aldık hp victus 7640 hs rtx 4060 farklı panel, 34k)
Lenovo loqlarda çok model var ama henüz trde yok.
Rtx 4060 olanı 40k. :/
Post automatically merged:

Ben lenovo loq aldım en son,
Her markanın kendince sorunu avantajı dezavantajları var,
Lenovo loq yurttaşı fiyatıyla Türkiye fiyatı mantıklı geldi, gelince detaylı inceleme de yapabilirim.
28k , i513420h ddr5 ram rtx 4050. Panel, kasa vb. çoğu markadan 45k'dan sonra benzer kalite geliyor.

Fp olarak hp victus ama ben uzun ömürlü olacağını ya da ikinci elde para edip etmeyeceğini emin olamadım ve almadım ( 1 ay önce abime aldık hp victus 7640 hs rtx 4060 farklı panel, 34k)
Lenovo loqlarda çok model var ama henüz trde yok.
Rtx 4060 olanı 40k. :/
Hpyi alırdım bu arada yine. Bu üçü arasından.

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Acer Nitro 5 A515-46 Dizüstü Oyuncu Bilgisayar, AMD Ryzen 7 6800 İşlemci, 16 GB RAM, 512 GB SSD, 15.6 inç FHD 144 Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3070 TI 8GB Ekran Kartı, FreeDOS, NH.QH1EY.001 https://amzn.eu/d/7nfmtVZ

4060dan çok daha performanslı bir cihaz.

Geri