Hp Victus Laptopuma ssd ekleyebilir miyim ve hangi termal macun almayalıyım

Fateh

80+
Reaksiyon skoru
8
HP Victus Gaming 15-FA0011NT Intel Core i5 12450H 16GB 512GB SSD RTX3050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar 80D33EA
https://app.hb.biz/sKHtxNX9sqVl

Hp victusun bu modeli var ekstra ssd alıp ekleyebiliyor muyum bide hangi ssdi almam gerekir veya önerir misiniz bide acmısken temizlikte yapmak istiyorum 2 3 yıldır hiç temizlenmedi hangi termal kacun eklemeliyim

Hp victusun bu modeli var ekstra ssd alıp ekleyebiliyor muyum bide hangi ssdi almam gerekir veya önerir misiniz bide acmısken temizlikte yapmak istiyorum 2 3 yıldır hiç temizlenmedi hangi termal kacun eklemeliyim
SSD için, 2. bir slot yoksa var olanı söküp yükseltme yapabilirsin.
2.Slotta her modelde gelmiyor. Var ama yok.
Ayrıca bütçen nedir ?

Termal macun yerine PTM veya kaliteli termal pad öneririm. Bulamadım, PTM'i de bekleyemem ( yurt dışından geliyor ) diyorsan Thermal grizzly kryonaut extreme öneririm. Bende 1 ay önce değiştirdim, şuan sıcaklıklar artmaya başladı. Ya yaz nedeniyle ya da uygulamam kötü olduğu için pump out yaptı.

SSD için, 2. bir slot yoksa var olanı söküp yükseltme yapabilirsin.
2.Slotta her modelde gelmiyor. Var ama yok.
Ayrıca bütçen nedir ?

Termal macun yerine PTM veya kaliteli termal pad öneririm. Bulamadım, PTM'i de bekleyemem ( yurt dışından geliyor ) diyorsan Thermal grizzly kryonaut extreme öneririm. Bende 1 ay önce değiştirdim, şuan sıcaklıklar artmaya başladı. Ya yaz nedeniyle ya da uygulamam kötü olduğu için pump out yaptı.
ssd için 2.slot var 16 ları bilmiyorum ama bendeki 15 lerde o slot kısmı bulunmasına rağmen takma yeri yok ondan eldeki satılıp daha iyi bi ssd alınmalı birde yine aklıma geldi bakım yapıcaktım bende macun var elimde temiz hava spreyi ve düzgün bir fırça yok diye yapamadım ya

ssd için 2.slot var 16 ları bilmiyorum ama bendeki 15 lerde o slot kısmı bulunmasına rağmen takma yeri yok
Bende ondan bahsettim.
15 - 16'larda 2. m2 slotu var ama yok, sadece yer yapmışlar. Bazı modellerde var, bazılarında yok.

Bende ondan bahsettim.
15 - 16'larda 2. m2 slotu var ama yok, sadece yer yapmışlar. Bazı modellerde var, bazılarında yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ondan bahsettim.
o zaman açip bakmam mı gerekiyor bütcemde cok ortalama bisey olsun yeter termal macununda linkini atabilir misin

Geri